Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Čelanović poručio Abazoviću i Jokoviću: Vaša obećanja i poklonstvo neće proći

Mora da još drži adrenalin zbog bliskog susreta sa šefom. Kakva trka obećanjima od strane crnogorske delegacije - ko će brže, ko će bolje

Generalni sekretar Socijaldemokrata Crne Gore Miloš Čelanović osvrnuo se na autorski tekst potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimira Jokovića za Politiku u kojem navodi da će uticati da se Crna Gora priključi Srbiji, Sjevernoj Makedoniji i Albaniji u daljem snaženju regiona kroz „Otvoreni Balkan”.

“Mora da još drži adrenalin zbog bliskog susreta sa šefom. Kakva trka obećanjima od strane crnogorske delegacije…ko će brže, ko će bolje!? Jedan obećava ugovor i pola države sa njim, ponizno se zahvaljujući što nas više neće maltretirati na granicama…drugi (možda ljubomoran zbog ovako snažnih obećanja i zavidne količine poklonstva) kaže sebi “neću se ni ja kući vraćati bez šefovovog čežnjivog pogleda i tapšanja po ramenu”! Dritan nudi zemlju, ja ću privredu…I eto, obećan i Otvoreni Balkan. Neće proći gospodo!!! OBURDAJ!!!”, napisao je Čelanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve