Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Čelanović: Podnesite ostavku, ne dozvolite da budete sluga tuđih interesa kao Krivokapić i Abazović

''Ministre, ukoliko nisu uvažili Vaše, bezbjednosne procjene nadležnih organa, uradite ono što je jedino ispravno, podnesite ostavku, jer se bezobrazno igraju sa Vašim ličnim i profesionalnim integritetom''

Funkcioner Socijaldemokrata Miloš Čelanović pozvao je ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića da javnost upozna sa bezbjednosnom procjenom i njegovim, odnosno stavom MUP-a oko (ne)održavanja oba događaja na Cetinju 6. septembra.

“Javnost mora da zna da li su premijer i potpredsjednik Vlade uvažili procjenu nadležnog ministra o bezbjednosti održavanja navedenih događaja. Ministre, ukoliko nisu uvažili Vaše, bezbjednosne procjene nadležnih organa, uradite ono što je jedino ispravno, podnesite ostavku, jer se bezobrazno igraju sa Vašim ličnim i profesionalnim integritetom. Pokažite da Vam je interes građana Crne Gore bitniji od interesa premijera i vicepremijera. Pokažite da ste Vi crnogorski ministar u crnogorskoj Vladi, a ne kao oni što pokazuju da su nedostojne sluge tudjih interesa usmjerenih na urušavanje gradjanskog mira, koji je temeljna vrijednost Crne Gore. Ovo više nije stvar koja se može pokriti sa dvije-tri čašice alkohola”, istakao je Čelanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
03.09.2021-19:12 19:12

Gospodine Celanovicu mislim da ste cekicem pogodili ekser pravo u glavu i ubijedjen sam da se to sto predlazete moze i dogoditi. Nisam neki ekspert kada se tice govora tijela ali sudeci po slikama koje se prikazuju dje Sergej sjedi sumornoi pognute glave u sjednicama za nacionalnu bezbjednost onda se jasno vidi da se bolno koleba. Hvala na paznji.