Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Čavušoglu: Husović je dao doprinos obnovi crnogorske nezavisnosti

Duboko me je potresla vijest o smrti voljenog brata Rafeta Husovića. Neka nam je zdravo glava

Ministar vanjskih poslova Republike Turske, Mevlut Čavušoglu uputio je telegram saučešća Bošnjačkoj stranci, povodom smrti njenog predsjednika Rafeta Husovića.

“Predsjedništvu Bošnjačke stranke, Draga Braćo (rukom napisano)

Duboko me je potresla vijest o smrti voljenog brata Rafeta Husovića. Neka nam je zdravo glava!

Rafet Husović, ostaće upamćen kao političar i državnik koji je dao doprinos obnovi crnogorske nezavisnosti, razvoju i mirnom suživotu različitih etničkih i vjerskih zajednica.

Takođe, Husović će se pamtiti i po svojim zaslugama koje je pod vještim vođstvom dao u očuvanju i unapređenju ustavnog prava i interesa Bošnjaka u Crnoj Gori, unutar jedinstva i zajedništva. Vjerujem da će naša braća Bošnjaci nastaviti put svog lidera kojeg ispraćaju u vječnost, i da će naša braća Bošnjaci nastaviti put svog lidera kojeg ispraćaju u vječnost, i da će unutar jedinstva i zajedništva dati doprinos budućnosti Crne Gore.

Nećemo zaboraviti njegov veliki doprinos koji je dao u odnosima sa prijateljskom i savezničkom Crnom Gorom, koji su na najvišem nivou. Dragom bratu Rafetu Husoviću želim Božiji rahmet, a ožalošćenoj porodici i braći Bošnjacima sabur. Neka počiva u dženetu!”, navodi se u telegramu Čavusoglua.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve