Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Čavor: Ingerencije Srbije se završavaju kod Prijepolja, nema nas šta ko da poziva na raport

Nakon što je objavljeno da će srpska Bezbjednosno informativna agencija BIA zvanično zahitjevati od Agencije za nacionalnu bezbjednost Crne Gore informacije u vezi sa “prebijanjem mladića u Podgorici zato što je podigao tri prsta” predsjednik Odbora za bezbjednost Skupštine Crne Gore Branko Čavor je rekao da nadležni organi odgovorno i profesionalno rade na rasvjetljavanju ovog slučaja

Nakon što je objavljeno da će srpska Bezbjednosno informativna agencija BIA zvanično zahitjevati od Agencije za nacionalnu bezbjednost Crne Gore informacije u vezi sa “prebijanjem mladića u Podgorici zato što je podigao tri prsta” predsjednik Odbora za bezbjednost Skupštine Crne Gore Branko Čavor rekao ja za CdM da nadležni organi odgovorno i profesionalno rade na rasvjetljavanju ovog slučaja. On je poručio da svako zna gdje se završavaju ingerencija Srbije, te da nema šta ko da poziva Crnu Goru na raport.

Branko Čavor

“Demokratska partija socijalista DPS osuđuje svako nasilničko ponašanje u društvu i da ono ne smije biti tolerisano, te da nadležni organi odgovorno i profesionalno rade kako bi ovaj slučaj dobio svoj epilog”, istakao je Čavor.

Čavor je naglasio da sa stručne strane nema svrhe komentarisati sadržaje iz Beograda prema kojima će crnogorski bezbjednosni organi biti pozvani da daju određenim organima Srbije informacije o situaciji u našoj zemlji.

“Ingerencije Republike Srbije se završavaju kod Prijepolja, što zna svaki građanin i Crne Gore i Srbije. Prema tome izjave i medijski sadržaji iz Beograda prema kojima će crnogorske institucije biti navodno pozivane na raport imaju smisla samo za tamošnju, domaću političku upotrebu te ih stoga nema svrhe stručno komentarisati”, zaključio je Čavor.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve