Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Carević: Boka je 1918. bila srpska zemlja, a Cetinjani pod Turskom, ovaj…

Svi imaju jednu želju - da Bato nastavi turneju po beogradskim medijima.

Gradonačelnik Budve Marko Bato Carević u neumornom je obilasku srpskih televizija. Reklo bi se da je njegov cilj privlačenje turista, no način na koji promoviše svoj grad mogao bi obeshrabriti i Aleksandra Rakovića da dođe u rodni Grbalj. Zli jezici govore da turistički poslenici u Grčkoj, Turskoj i Hrvatskoj trljaju ruke, a i u Albaniji naglo raste optimizam u pogledu broja građana Srbije koji bi mogli izabrati Sarandu i druga popularna ljetovališta u “zemlji orlova”, piše Antena M.

Svi imaju jednu želju – da Bato nastavi turneju po beogradskim medijima.

Carević je sinoć prikazan u emisiji “Oko” na RTS. Zacijelo su se, tokom toga prijazanija, u prijestonici crnogorskog turizma na mnoge oči ruke stavljale… “da bi ne gledale”.

Iz poduže emisije, koja bi se mogla svrstati u žanr tv groteska sa elementima političke fantazije i istorijske fantastike, odabrali smo dio, osuđen na nezaborav, u kojem Marko Bato objašnjava adekvatnom voditelju, ko je ko i đe je šta u Crnoj Gori.

Ukratko- Carević srpsku javnost podučava: “Boka je 1918. bila srpska zemlja i ujedinila se sa Srbijom, a gore, ovaj dio preko brda, Cetinjani su bili pod Turskom… ovaj, Otomanskim carstvom”.

Ima toga još u ovom insertu. A, pogotovo je imalo u cijelome “Oku”. Samo je trebalo na strašnome mjestu, ispred tv ekrana, postajati. Računamo da je 4’44” ovakvoga sadržaja najviše što se smije konzumirati, bez konsultacije sa izabranim doktorom.

IzvorantenaM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tihana
27.04.2021-11:17 11:17

OVO je nemoguće da postoji. A kamo li da gostuje na medijima. Nepismeni kamiondžija. Srami se Budvo dovijeka!

Admir
27.04.2021-12:02 12:02

Veceg balvana nisam gledao

IVAN
27.04.2021-12:18 12:18

CETNIK-KAMIONDZIJA cetnicki na TOP–blati CRNU GORU i sve sto je CRNOGORSKO cim kroci na tlo CG odma ga u PRDARU na srpski loncic koji mu ne treba nikako sa njuske skidat da vise ne moze nikad blatit CG!!

MUSTAFA
27.04.2021-12:24 12:24

CETNICKI VOJVODA SA TRAKTOROM PUNA KOZA I GOVEDA NA BULEVARU Da li je KAMIONDZIJA ILI stoka odgovorna za incident na Zavali?
U mog djede
u mog djede, brada je do pasa
kosa mu se
kosa mu se ko more talasa

Moj stari djedo, sila je izgled’o

I danas je ljuta zmija
kokarda mu sija

Na njemu je
na njemu je deset ljutih rana
stari četnik
stari četnik željan je megdana

Dinara ga
Dinara ga sakrivala kažu
on se kleo
on se kleo u Đujića i Dražu

Ha20
27.04.2021-13:02 13:02

Careiicu gnjido, samo ti dilivaj benzin na vatru jos koji dan a poslije ces se cuditi st te je snaslo smradu od necovjeka.

Cicvara
27.04.2021-14:25 14:25

Caki cetnice reci koliko si prebacijo -ponio para u svoju DJedovinu na cuvanje znas li ti da nijesi smijo da ih stavis u KOMITSKE BANKE nestale bi do sjutra !