Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Canović: Vrata Plava otvorena za građane svih vjera i nacija

Canović je za predsjednika opštine izabran prije dva dana glasovima 16 odbornika

Novi predsjednik opštine Plav Nihad Canović poručio je da će svoje znanje uložiti u dalji razvoj Plava, te da će svakim potezom njegovati međuvjerski sklad te opštine.

Canović, koji je i član SD-a, naglasio je da će insistirati na izgradnji puta Plav – Bogićevića, kao i da su njegova vrata otvorena za svakog građanina.

“Vrata predsjednika opštine otvorena za sve građane. Svjestan sam mudrosti i hrabrosti naših predaka koji su nam omogućili da danas mi u Plavu budemo svoji na svome, da Plav bude pravi primjer sklada i harmonije različitih kultura, vjera i nacija, te da je privilegija to što sam izabran na mjesto predsjednika opštine. Nećemo odustati od projekata koji nam život znače. Vjerujem da ćemo ubijediti novu Vladu u važnost izgradnje puta Plav – Bogićevica, a vjerujem i da će se uvidjeti da pitanje Plavskog jezera nije lokalnog nego državnog karaktera”, poručio je Canović.

On je obećao da će poziciju koristiti isključivo da bi bio čovjek na usluzi svim građanim, kako je rekao, “lijepe, geografski možda male, ali istorijski velike opštine”.

Canović je za predsjednika opštine izabran prije dva dana glasovima 16 odbornika.

“Nihad Canović je rođen 1990. godine u Podgorici. Osnovnu i srednju školu završio je u Plavu. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore. Tokom studija radio je kao praktikant u revizorskoj kući Pricewaterhouse Coopers. Od 2016. godine radi u Skupštini Crne Gore, a od avgusta 2018. obavlja funkciju potpredsjednika Opštine Plav. Canović je koordinator OO SD Plav”, naveli su u SD-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve