Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Čađenović: Podnijećemo krivične prijave protiv svih koji su vršili pritisak na zaposlene

Vladimir Čađenović, predsjednik Kluba odbornika Demokrata u Skupštini Glavnog grada i kandidat za poslanika na listi koalicije "Mir je naša nacija" tvrdi da je u Podgorici aktuelna gradska uprava vodila kampanju kao da su lokalni izbori

Vladimir Čađenović, predsjednik Kluba odbornika Demokrata u Skupštini Glavnog grada i kandidat za poslanika na listi koalicije “Mir je naša nacija” tvrdi da je u Podgorici aktuelna gradska uprava vodila kampanju kao da su lokalni izbori.

foto Demokrate

“Pa su pribjegavali čak i otvaranju trgova koji postoje više decenija ili bulevara čije je postojanje prešlo polovinu jednog vijeka. Najadekvatniji odgovor na taj jeftini marketing i na njihovu nesposobnost dobili su 30. avgusta kada su tri pobjedničke liste porazile DPS u Podgorici sa razlikom od skoro 30.000 glasova.

Umjesto da nakon takve političke katastrofe podnesu ostavke počev od gradonačelnika pa do svih lokalnih funkcionera koji su se iz petnih žila trudili i takmičili ko će bolje zloupotrebiti javnu funkciju u partijske svrhe, oni ovih dana vrše ne manji pritisak na zaposlene da se okupe u nedjelju na nekom neprijavljenom skupu na Trgu nezavisnosti”, navodi Čađenović.

Kako kaže, 30. avgusta stigla je sloboda za sve građane Podgorice i Crne Gore, pa tako i za zaposlene u organima i službama Glavnog grada, kao i privrednim društvima čiji je osnivac Glavni grad.

“Ipak, i dalje se, po direktnom naređenju odlazećeg gradonačelnika Podgorice, vrši neviđen pritisak, naročito od izvršnih direktora privrednih društava čiji je osnivač Glavni grad, na sve zaposlene u cilju povećanja masovnosti nekog skupa u nedjelju u Podgorici.

Svi zaposleni treba da znaju da je prošlo vrijeme u kom se svom poslodavcu morate prijavljivati koje ste vjere, nacije, partije ili kom ćete skupu prisustvovati ili pak odbiti učešče. Prezrite te puke poslušnike koji se žele opravdati šefu za katastrofu koju su doživjeli na izborima. Idite u nedjelju i svakog drugog dana tamo gdje vi želite i ne brinite, sloboda koju smo dočekali 30. avgusta 2020. je sloboda za svakog poštenog građanina i Podgorice i Crne Gore.

Na kraju, ističem da je veliki broj zaposlenih spreman da pred nadležnim državnim organima da svjedočki iskaz o pritiscima koje su trpjeli prethodnih dana, pa ćemo protiv svih lica koji su vršila pritiske na zaposlene podnijeti krivične prijave”, navodi on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve