Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Bursać: Iz Crne Gore se čuje, ajmo Srbi j**ite Turke!

To ziloti svetosavski na huliganski pogon iz Petrovca sa utakmice Petrovac-Jezero iz Plava samo verbalno ozakonjuju ono što se dešava diljem Crne Gore

Piše: Dragan Bursać

Ajmo Srbi, j***te Ture”, jer je pala Podgorica, jer je pala multinacionalna Crna Gora, jer su Vučićevi svetosavci izvršna, zakonodavna, duhovna i sudska vlast, jer su građani bili lijeni da se izbore za nešto bolje…“

Osvježilo nego kako u Crnoj Gori!

Zaludni tandem cirkusanata Milojko Spajić – Jakov Milatović  sa svojom partijom “ Evropa sad,“ starom čitava tri mjeseca lagano se penju na vlast u Podgorici, istom onom gradu koji je bio brana velikosrpskom hegemonizmu. Svjetina koja je povjerovala da će od izbora imati primanja 1000 i više eura, sad mora uživati u čarima srpskog sveta tu ispred njih, koji dolazi u paketu sa lažnim obećanjima.

Kad kažete ajmo Srbi, jebite Turke na šta tačno mislite?

Zaista, grad pod Goricom nije morao dugo čekati pa da vidi kako će u praksi izgledati diktatura svetosavaca. I dok se u glavnom gradu uništavaju i ruiniraju prostorije Crnogorske pravoslavne crkve, sa mora dopire “Ajmo Srbi, jebite Ture”! To ziloti svetosavski na huliganski pogon iz Petrovca sa utakmice Petrovac-Jezero iz Plava samo verbalno ozakonjuju ono što se dešava diljem Crne Gore.

“ Ajmo Srbi, jebite Ture”, jer je pala Podgorica,

“ Ajmo Srbi, jebite Ture“, jer je pala multinacionalna Crna Gora,

“Ajmo Srbi, jebite Ture” jer su Vučićevi svetosavci izvršna, zakonodavna, duhovna i sudska vlast

“ Ajmo Srbi, jebite Ture”, jer su građani Podgorice bili lijeni da se izbore za nešto bolje…

odjekuje sa stadiona u Petrovcu sve do glavnog grada

Pa šta se to dešava u Crnoj Gori?

Dešava se predaja, konačna predaja građanske Crne Gore i njeno konačno uzemljenje na četnički i svetosavsko ruski put sa koga teško da će biti povrataka.

Na krilima prvo apostolske vlade Krivokapića i neočetnika, pa onda Dritanovih fantoma, Crna Gora se usidrila u srpskom svetu i postala njegova južna provincija. Policija o kojoj se pričalo kao o najvitalnijoj i najdemokratskijoj poluzi vlasti, danas tuče ljude poput fudbalera Damira Kojaševića, dok NGO sektor junački muči. Dobro, ne možemo reći da taj NGO sektor nije iznjedrio gro onih koji su zemlju predali srpskim svetosavcima, ali ovo mučanje je postalo zaglušujuće.

Ali nije samo do njih. Zapravo oni rade svoj planirani posao.

Veseli se srpski rode, tvoj projekt je zaživio

A šta je sa DPS-om?

Dok je Vučić sa svojim satelitima ulagao preko Crkve Srbije i u NGO sektor i u litijaške huligane, DPS-ovo članstvo se bezbrižno sunčalo sve ove godine. Ulagao je Vučić i u strane ambasade, i u diplomatski kor, posebno zapadni, ulagao je u lokalne političare na rentanje, koji su obučavani u najefikasnijoj stvari na svijetu-lažovskom populizmu.

I rezultat je šta?

Rezultat je Danica Crnogorčević u izbornoj noći, koja sa zvučnika zapomaže “Veseli se srpski rode“, novim pobjednicima podgoričkih izbora.

Hoće li Đukanović, rasformirati ovakav DPS i praviti neki novi ili nešto novo, do njega je, ali je činjenica da Ivan Vuković, kao najmoćnije oružje i najobrazovaniji mladi čovjek tog istog DPS-a može samo nemoćno promatrati sa balkona opštine kao se neočetnici sile po Podgorici dok se virtuelno i preko aplikacija dozivaju s onim dolje u Petrovcu ili Budvi, a koji bi odavno da protjeruju sve nesrpsko što se miče na dvije noge u Crnoj Gori.

Hoću vam kazati da je poraz građanske, antifašističke Crne Gore, zaista poraz Đukanovićevog DPS-a i još više pobjeda svetosavaca.

Pečat na smrtovnici građanske Crne Gore

Pa je uništavanje prostorija Crnogorske pravoslavne crkve sa jedne strane, dok se čuje sramna psovka glede Turaka sa druge strane, samo simbolički gest kojim huliganska četnička rulja udara pečat na smrtovnicu građanske Crne Gore.

I zato profesor Adnan Čirgić dobro primjećuje kad kaže:

Današnja je Crna Gora rusko-srpska kolonija kojom se upravlja posredstvom Srpske crkve i kadra koji je ta organizacija delegirala ili aminovala. Teško bi bilo navesti sve razloge zbog kojih smo se sunovratili u ovaj ideološki i politički brlog no jedno je sigurno – da je bivša vlast (ona vlast koja je obnovila državnost, uvela zemlju u NATO i dovela do praga EU) stvorila valjane institucije ne bismo bili ovđe đe jesmo uprkos asimilatorskim i okupatorskim pretenzijama Srbije i Rusije.“

Upravo tako, istupilo je pero moja malenkost kao i moje kolege upozoravajući Crnu Goru i Crnogorce šta im se sprema, ukazujući da će upasti u mračni, a digitalni srednji vijek Srbije na svom tlu. Tupili su zube prijatelji ove zemlje o svemu ovome-od Crkve Srbije do ruskog kancerogenog uticaja, ali smo, čini se svi zajedno slabo i nedovoljno ukazivali na čir lijenosti u DPS, kome i dalje vlada politika “upregni konja koji dobro vuče“. A ta ih je politika koštala izbora i građane, sad mogu sigurno kazati, Evropske unije.

Članstvo u NATO paktu jedina je stečevina koja priječi da ova zemlja ne postane južna Republika Srpska.

Mimo toga, sve ostalo je isto. Od skandiranja i zazivanja smrti “Turcima“, do uništavanja prostorija vjerske zajednice Crnogoraca.

U Banjaluci su u zrak letjele džamije, a u Podgorici su to prostorije Crnogorske pravoslavne crkve.

Hoće li se Crnogorci probuditi, ne znam, samo se bojim da će im buđenje biti neđe u bosanskoj 1993. godini.

Tako je lako poput krave prosuti mlijeko demokratije kad vas neko opija brljavom i otrovnom rakijom svetosavlja.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pe Pera
08.11.2022-08:22 08:22

A cuo sam da se Milos Obilic zabranjuje u udzenicima i izbacje iz istorije ejr je bio protiv suzivota sa turcima. Reče mi jedna tvoj komšija, pao je na putu u EU…..