Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Burdžović: Napredna, prosperitetna, zdrava, evropska Crna Gora ima za koga da glasa

Učešćem na ovim izborima kolacija ''Da. Mi možemo za građansku Crnu Goru'' pokazala je, tvrdi ona, da sve može biti drugačije

Ostalo je još par dana do izbora, a mi po ko zna koji put na političkoj sceni svjedičimo mnoštvu lažnih obećanja. Sve to ne bi bilo tako strašno da naši dosadašnji političari koristeći pozicije moći i sve državne institucije koje narod plaća, ne zloupotrebljavaju za obmane i podjele koje već dugo postoje u našem društvu, kazala je Maida Burdžović, spec. psihijatrije, poslanička kandidatkinja “Da. Mi možemo za građansku Crnu Goru“.

“Grube riječi, zapaljive poruke, govor mržnje, omalovažavanje na račun drugog je praksa koja mora da prestane. Jasno je da osim naučenih fraza oni i nemaju šta drugo da ponude. Skupe kampanje sa stotinama bilborda, reklamnog materijala, plaćenih aktivista, a sve to uz zloupotrebu državnih resursa, moraju biti naša prošlost. Vrlo često, podcjenjujući pamet naših građana misle da će im po ko zna koji put ista priča proći. Mi vjerujemo da je svemu tome došao kraj, da 11.juna napredna, prosperitetna, zdrava, evropska Crna Gora ima za koga da glasa”, navela je Burdžović.

Učešćem na ovim izborima kolacija “Da. Mi možemo za građansku Crnu Goru“ pokazala je, tvrdi ona, da sve može biti drugačije.

“Govor prosperiteta, mira, međusobnog uvažavanja je izbor budućnosti Crne Gore”, poručuje Maida Burdžović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve