Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Bulatović: Ukoliko premijer ne ispravi nepravdu prema DNP-u glasaćemo za smjenu ministara

Mi imamo tri interpelacije, sa vrlo velikom mogućnoštću, pošto je Milun Zogović uputio poziv premijeru da ispravi nepravdu prema DNP-u ukoliko on to ne ispravi mi ćemo glasati za smjenu sva tri ministra, naveo je Bulatović

Poslanik DF-a Predrag Bulatović kazao je, tokom rasprave u Skupštini ministru Sergeju Sekuloviću da ga je “premijer optužio da je 4. na 5. septembar bio jedan od kolovođa državnog udara iz Vlade a u vezi sa ustoličenjem mitropolita Joanikija“.

„Ja ne želim da vjerujem gospodine minisrtre da ste 4. na 5. septembra vi bili jedan od kolovođa državnog udara koji je spriječio predsjednik Vlade. Ukoliko jeste onda je trebalo pitanje vaše smjene da dođe u Skupštinu“, kazao je Bulatović.

„Što ne stisne petlju premijer i predloži ministra pravde, ja ću da vam odgovorim jer kada bi došao sa svojim predlogom to bi bilo svojevrsno pitanje povjerenja koje po Ustavu on treba da da kada mu se kaže danema podršku. Vjerovatno mu ne bi bio izabran ministar pravde njegov i nakon čega bi on morao da podnese ostavku. On je zajedno sa DPS-om smijenio minista pravde zbog Rezolucije o Srebrenici.

Bulatović je, takođe, rekao:

„Novo svijetlo na priču 4. i 5.septembra dao je ministar finansija Spajić. On je rekao da je bio protiv ustoličenja na Cetinju. Taj Srbin, taj savremeni Srbin  bi protiv ustoličenja na Cetinju. Da je to rekao Predrag Bulatović ili Milan Knežević rekao bili bi po stoti put  izdajnici nacionalnih srpskih interesa“, kazao je Bulatović i dodao da DF ne želi rekonstrukciju Vlade, ne želi da dođe predlog za ministra pravde.

„Premijer ako hoće neka ga pošalje, vidjećemo sudbinu. Mi imamo tri interpelacije, sa vrlo velikom mogućnoštću, pošto je Milun Zogović uputio poziv premijeru da ispravi nepravdu prema DNP-u ukoliko on to ne ispravi mi ćemo glasati za smjenu sva tri ministra“, naveo je Bulatović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve