Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Bulatović tvrdi: Iz Opštine Budva se iznose pečati

''Pojaviće se falsifikati pa molim medije da paze šta objavljuju'', rekao je Bulatović na konferenciji za medije, kojoj je govorio i nezavisni odbornik Stevan Džaković

Predsjednik opštinskog odbora Crnogorske u Budvi Vladimir Bulatović dobio je, kako tvrdi, informacije da se iz opšinskih prostorija iznose pečati koji će biti zloupotrebljeni.

foto Crnogorska

”Pojaviće se falsifikati pa molim medije da paze šta objavljuju”, rekao je Bulatović na konferenciji za medije, kojoj je govorio i nezavisni odbornik Stevan Džaković.

Džaković je ispričao kako je inicijativu Crnogorske za smijenu čelnih ljudi Opštine podržao jer ima veliko povjerenje u ljude koji vode tu stranku.

Rekao je i kako ga je menadžer Opštine Buva Milo Božović pred početak današnje sjednice direkno vrijeđao.

”Podržaću Crnogorsku do kraja u ovoj misiji”, poručio je Džaković.

Liderka Crnogorske Anđela Ivanović ističe kako je, nakon jučerašnjih i današnjih dešavanja u Budvi svima jasno da je ta partija donijela ispravnu odluku kada je odlučila da podnese inicijativu za smijenu predsjednika Opštine Marka Carevića.

”Sve ove radnje su preuzete sa ciljem spriječavanja izglasavanja smijena. Ubjeđeni smo da će na narednim izborima ovakve subjekte građani Budve poslati u političku prošlost”, zaključila je Ivanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve