Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Bulatović: DF jasno saopštio da Krivokapić više nema našu podršku

Premijer je u više navrata saopštio da je njegova dobra volja što dolazi u Skupštinu i odgovara na pitanja, što znači da za njega Poslovnik Skupštine ne znači gotovo ništa, poručio je Bulatović

Demokratski front je saopštio da premijer Zdravko Krivokapić nema više podršku tog saveza, saopštio je poslanik DF-a Predrag Bulatović.

On je to kazao tokom skupštinske rasprave o Zakonu o unutrašnjim poslovima.

Specifična je, kaže Bulatović, situacija u kojoj usvajamo ovaj zakon, veliki je antagonizam između predsjednika Vlade i DF-a.

“To nije samo zbog Temeljnog ugovora i onog skandala koji se desio u Beogradu tim povodom, nego zbog niza stvari. Premijer je u više navrata saopštio da je njegova dobra volja što dolazi u Skupštinu i odgovara na pitanja, što znači da za njega Poslovnik Skupštine ne znači gotovo ništa, do tonova koji se čuli juče iz redova Vlade o raznim pitanjima uključujući i pitanje budžeta”, naveo je Bulatović.

On je dodao da je DF podržao Predlog zakona o unutrašnjim poslovima kako bi se snažnije započeo proces demontaže DPS-a.

Prema njegovim riječima, budžet nije usvojen jer ga Vlada nije predložila do 31. decembra, nego je prešla na privremeno finansiranje.

“Sada imamo da raspravimo mnoge stvari. Ja se zalažem za dijalog Vlade i parlamentarne većine, makar sa onim dijelom Vlade koji to želi”, naveo je Bulatović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
delegat
01.06.2021-15:05 15:05

idu ,idu ,dolaze, dolaze vanredni izbori ,pakujte se pakujte skupa sa premierom ,a mozda ga sačuvamo za muzej mnogo nas je oraspolozio