Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Bulajić: Srpski vicekonzul iz Ciriha dobio informaciju da se sprema atentat na Kneževića

Bulajić je kazao da je jedan državljanin Crne Gore, telefonom prenio vicekonzulu informaciju da se na Kneževića priprema atenatat

Poslanik Demokratskog fronta Strahinja Bulajić kazao je da je njegov stranački kolega Milan Knežević jutros otišao u policiju koja ga je pozvala pet-šest dana nakon što je upozorenje o njegovom ubistvu stiglo od Generalnog konzulata Srbije u Cirihu 15. maja.

foto printscreen

Bulajić je kazao da je jedan državljanin Crne Gore, telefonom prenio vicekonzulu informaciju da se na Kneževića priprema atenatat.

„Za taj plan on je saznao, kako je naveo, od jednog Albanca koji je 14. maja sjedio sa viskokotiranim pripadnicima službe bezbjednosti Kosova, a koji su, inače, bivše kolege pomenutog Albanca. Prethodnog dana na Kosovu je boravio izvjesni Golubović iz Službe bezbjednosti Crne Gore koji je donio crnogorski pasoš i 400.000 eura za Fljorima Ejupija i njegov kriminalni klan, Ejupi se trenutno nalazi u Holandiji ili Belgiji i trebalo bi da doputuje u Crnu Goru. Planirano je da lično izvrši atentat na Milana Kneževića i to iz hotela koji gleda na Hram Hristovog vaskrsenja, a u vrijeme mitinga ili narodnog sabora“, rekao je Bulajić citirajući pismo Konzulata iz Ciriha.

Poslanik DF-a Slaven Radunović kazao je kako se nadaju da su na ovaj način raskrinkali i zaustavili pokušaj atentata.

„Samo bi idiot nastavio ovu akciju kad je potpuno razotkriven, ali nikada ne znate. Ima dovoljno idiota koji su spremni da izvedu atentat za ove pare“, rekao je Radunović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ivan
05.01.2021-00:06 00:06

Imate li vi kakve dokaze za to što iznosite u javnost? Jeste li vi normalni? Sa takvim osjetljivim temama izlazite u javnost bez ikakvog dokaza. Samo potpaljujete narod koji ste doveli ivice građanskog rata.