Poslanik Demokratskog fronta Strahinja Bulajić kazao je da je njegov stranački kolega Milan Knežević jutros otišao u policiju koja ga je pozvala pet-šest dana nakon što je upozorenje o njegovom ubistvu stiglo od Generalnog konzulata Srbije u Cirihu 15. maja.

foto printscreen

Bulajić je kazao da je jedan državljanin Crne Gore, telefonom prenio vicekonzulu informaciju da se na Kneževića priprema atenatat.

„Za taj plan on je saznao, kako je naveo, od jednog Albanca koji je 14. maja sjedio sa viskokotiranim pripadnicima službe bezbjednosti Kosova, a koji su, inače, bivše kolege pomenutog Albanca. Prethodnog dana na Kosovu je boravio izvjesni Golubović iz Službe bezbjednosti Crne Gore koji je donio crnogorski pasoš i 400.000 eura za Fljorima Ejupija i njegov kriminalni klan, Ejupi se trenutno nalazi u Holandiji ili Belgiji i trebalo bi da doputuje u Crnu Goru. Planirano je da lično izvrši atentat na Milana Kneževića i to iz hotela koji gleda na Hram Hristovog vaskrsenja, a u vrijeme mitinga ili narodnog sabora“, rekao je Bulajić citirajući pismo Konzulata iz Ciriha.

Poslanik DF-a Slaven Radunović kazao je kako se nadaju da su na ovaj način raskrinkali i zaustavili pokušaj atentata.

„Samo bi idiot nastavio ovu akciju kad je potpuno razotkriven, ali nikada ne znate. Ima dovoljno idiota koji su spremni da izvedu atentat za ove pare“, rekao je Radunović.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve