Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Budva: Inspekcija tražila asistenciju policije za ulazak u službene prostorije, DF poziva građane da se okupe

Upravna inspekcija pokušala je danas da uruči rješenje kojim se nalaže opštinskom rukovodstvu Budve da omoguće ulazak u službene prostorije vršiocima dužnosti predsjednika Skupštine i Opštine Budva, Snežani Kuč i Vladimiru Bulatoviću

Upravna inspekcija pokušala je danas da uruči rješenje kojim se nalaže opštinskom rukovodstvu Budve da omoguće ulazak u službene prostorije vršiocima dužnosti predsjednika Skupštine i Opštine Budva, Snežani Kuč i Vladimiru Bulatoviću.

foto in4s.net

To je za Antenu M saopštila Snežana Kuč, koja kaže da su pokušali da uđu u službene prostorije ali da im to nije bilo omogućeno.

Inspekcija je, dodaje, zalijepila rješenje na staklo zgrade, a potom su pošli u Centar bezbjednosti da traže asistenciju policije.

“Mi nećemo na silu ulaziti, poštovaćemo zakone, očekujemo da će se oni urazumiti”, kazala je ona, dodajući da ne zna kada bi se mogla očekivati asistencija policije za ulazak u prostorije.

Kuč navodi i da su predstavnici doskorašnje vlasti pozvali građane da se okupe ispred zgrade.

Na Fejsbuk stranici Demokratskog fronta objavili su poziv građanima da se okupe u što većem broju.

Podsjetimo, odbornici Demokratske partije socijalista, Crnogorske, Socijaldemokrata i nezavisni odbornik Stevan Džaković izglasali su 11. juna nepovjerenje predsjednicima budvanske opštine i Skupštine Marku Careviću i Krstu Radoviću na sjednici koja je održana u konferencijskoj sali hotela Slovenska plaža.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve