Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

BS: Nastavljamo još snažnije, sve veći broj žena i mladih iskazuje interesovanje da učestvuje u kreiranju naše politike

Forum žena i Forum mladih BS održali su sjednice, na kojima je razgovarano o predstojećim aktivnostima u susret Kongresu partije. Istaknuto je zadovoljstvo da sve veći broj žena i mladih iskazuje interesovanje da kroz brojne aktivnosti žele učestvovati u kreiranju politike Bošnjačke stranke

Sve veće interesovanje žena i mladih da učestvuju u kreiranju politika Bošnjačke stranke (BS), pokazatelj je da vodimo računa o potrebama svih činilaca društva, saopšteno je iz Foruma žena i Foruma mladih BS.

Forum žena i Forum mladih BS održali su sjednice, na kojima je razgovarano o predstojećim aktivnostima u susret Kongresu partije.

Istaknuto je zadovoljstvo da sve veći broj žena i mladih iskazuje interesovanje da kroz brojne aktivnosti žele učestvovati u kreiranju politike Bošnjačke stranke. Na sjednicama je konstatovano da se posljednjih dana bilježi priliv novih članova.

Predsjednik Odbora BS Podgorica Adem Fetić, obraćajući se okupljenima, kazao je da ga raduje da se članstvo u Forumu žena povećava, što je pokazatelj da BS pridaje važno mjesto učešću žena i promovisanju njihove uloge u društvu.

„Ono što je pogotovo značajno jeste da su žene pokazale hrabrost i želju da neumorno doprinose svim promjenama, u vidljivim i manje vidljivim oblicima, ali i da se izbore za vlastito dostojanstvo i onaj status koji im pripada“, kazao je Fetić.

Poslanica BS Kenana Strujić Harbić poručila je da Forum žena Podgorica predstavlja snažan oslonac partije.

„Pokazali smo da vodimo računa o rodnoj zastupljenosti. Nećemo se zaustaviti na ovome, želimo da uspješne, kreativne i obrazovane žene u BS budu još veći promoteri naše politike“, kazala je Strujić Harbić.

Potpredsjednik Odbora BS Podgorica Edin Tuzović, poručio je da je u svim strukturama Odbora BS Podgorica sve veća zastupljenost mladih.

„Kao Odbor, profilisali smo veliki broj mladih ljudi. Zato je budućnost naše partije svijetla. U susret Kongresu, naš fokus je da pokažemo da je Bošnjačka stranka otvorena za sve ljude koji baštine vrijednosti koje smo propisali kroz naš program“, rekao je Tuzović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve