Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

BS: Da li je čestitka povodom Dana tzv. Republike Srpske prozapadna politika nove Vlade?

U toj partiji traže potvrdu od Krivokapića da li je tačno ono što je rekla predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović ili je riječ o nepostojećoj čestitki.

Bošnjačka stranka BS pitala je premijera Zdravka Krivokapića da li je uputio čestitku povodom Dana Republike Srpske, s obzirom da javnost nije direktno upoznata sa tom informacijom iz njegovog kabineta. U toj partiji traže potvrdu od Krivokapića da li je tačno ono što je rekla predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović ili je riječ o nepostojećoj čestitki.


“Ako je istina, dobro bi bilo da neko premijeru objasni geografiju BiH i to da je RS manji entitet države Bosne i Hercegovine i da kao takva nema međunarodni subjektivitet. Da li je premijer upoznat sa odlukama Ustavnog suda BiH, koji je 9. januar proglasio neustavnim praznikom? Ako je premijer zaista čestitao Dan ovog teritorijalnog entiteta unutar međunarodno priznate BiH, da li je to najavljena prozapadna politika nove Vlade”, pitali su Bošnjaci.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Banjaluka
10.01.2021-16:21 16:21

BS -Pitajte prvo vase IZDAJICE – Suadu- Ceman-Kalaca- Kolica oni su Prvi cestitali Dan Republike Srpske BRATSKOM Dodiku od Krivokapica !