Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Brnabić odgovorila Krivokapiću: Da li Vas je barem malo sramota?

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala je na izjavu odlazećeg premijera Zdravka Krivokapića u emisiji Okvir RTCG da je Srbija pokušala da ucijeni Crnu Goru obezbjeđivanjem osnovnih životnih namirnica za ulazak Podgorice u inicijativu Otvoreni Balkan

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala je na izjavu odlazećeg premijera Zdravka Krivokapića u emisiji Okvir RTCG da je Srbija pokušala da ucijeni Crnu Goru obezbjeđivanjem osnovnih životnih namirnica za ulazak Podgorice u inicijativu Otvoreni Balkan.

„Pitam profesora Krivokapića kako Vas nije sramota da tako bestidno lažete? Uzgred, kada vas je to Vučić pozvao, uputio poruku, rekao bilo koju riječ ucjene u vezi sa hranom/robom iz Srbije? Pošto znam da nije, vraćam se na pitanje: da li Vas je bar malo sramota?“, napisala je Brnabić na Twitteru.

Krivokapić je prethodno u intervjuu za RTCG rekao da je zvanična Srbija pokušala je da ucijeni Crnu Goru da li će im obezbijediti osnovne životne namirnice u zavisnosti od toga hoće li biti dio Open Balkana ili neće.

On je kazao da Otvoreni Balkan nije dobar za Crnu Goru.

“Moć je čudo, kad se osjećate moćnim onda mislite da možete i drugima da postavljate uslove”, rekao je Krivokapić u intervjuu odgovarajući na pitanje da li je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić trenutnu krizu koristio u političke svrhe.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Marija
16.04.2022-10:43 10:43

Krivokapic je samo pokusao da Crnu Goru ponovo dovede u inferioran polozaj,zavisnice od Srbije.To je bio njegov osnovni cilj..Ali nazalost vremena su se davno promijenila.Za svoje pare se sve moze kupiti negdje drugo.Za njega je Srbija mocna drzava,covjek je jednostavno ostao takopan u nekim vremenima proslosti,kad bez psenice iz Srbije ,Crna Gora ce ostati gladna.Uzasno jadno i primitivno i bez imalo dostojanstva