Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Brnabić ignoriše Krivokapićev poziv da posjeti Crnu Goru

Krivokapić je prije gotovo mjesec dana uputio poziv premijerki Srbije Ani Brnabić da posjeti Crnu Goru, ali do danas, kako saznaje Nova.rs, nije dobio nikakav odgovor

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić prije gotovo mjesec dana je uputio poziv premijerki Srbije Ani Brnabić da posjeti Crnu Goru, ali do danas, kako saznaje Nova.rs, nije dobio nikakav odgovor.

Povodom ovih navoda, portal Nova.rs je uputio pitanja kabinetu premijerke Ane Brnabić, ali do objavljivanja ovog teksta odgovore da li će ići u posjetu Crnoj Gori i kada bi ona mogla da se realizuje nismo dobili.

Prije nego što je preuzeo mjesto premijera, Krivokapić je, govoreći o odnosima sa Srbijom, isticao da ”Crna Gora ne može jednu državu sa kojom ima rodbinske, prijateljske i kumovske veze proglašavati za neprijatelja”, te da se on zalaže za blisku međudržavnu saradnju.

”Čak i da zaboravimo na te naše rodbinske veze, mi imamo izrazite potrebe za ekonomskom saradnjom sa Srbijom jer najveći deo tih naših uvozno-izvoznih transakcija ide ka Srbiji”, poručio je Krivokapić.

IzvorNova.rs

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Subotica
22.01.2021-14:11 14:11

Gospodjo Ana Brnabić pozovite ih i ne razdvajajte Abazovica i Krivokapica kad sidju iz aviona – pop- da ih ceka da ih prekrsti da ne naprave neku bruku kod nas u Srbiju i uz dobrodoslicu flasu sljivovice !