Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Brđanin: Napad skribomanije

Prema njegovim riječima, kada Milačić nešto poručuje – ogromna je vjerovatnoća da je u pitanju ortodoksna laž, i dodaje da je tako i ovog puta

Kad je u odbranu lika i nedjela premijera Zdravka Krivokapića upregnuta i trivijalna pojava poput Marka Milačića – jasno je koliko je sati, saopštio je član Glavnog odbora DPS-a Crne Gore, Eldin Brđanin.

“Proslavljeni plaćenik, čuveni konvertit koji je dosad promijenio sve zastave, osvjedočeni radikal najpoz-natiji po spaljivanju zastava naših najpouzdanijih saveznika, ovog puta poručuje nešto”, navodi Brđanin.

Prema njegovim riječima, kada Milačić nešto poručuje – ogromna je vjerovatnoća da je u pitanju ortodoksna laž, i dodaje da je tako i ovog puta.

“Taman kao onda kad je, skidajući ilustracije američkih fotografa sa interneta stvarao tenzije tvrdeći da policija tuče čuvenog ‘malog Andriju iz Nikšića’, tako i danas – uprkos tome što je čitava Crna Gora jas-no vidjela i video snimke – navodi kako je neko napao službeno vozilo Vlade i Krivokapićevu ćerku”, kazao je Brđanin.

Kako poručuju Marku Milačiću, samo neka nastavi da brani Krivokapića.

“Što gorljivije i glasnije. Jer, pored takve “odbrane”, nejakom premijeru i njegovoj pogubljenoj Vladi nikakvi neprijatelji i nijesu potrebni”, zaključio je Brđanin.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve