Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

BRAVO LJUDI: Bečić pohvalio demonstrante koji su napali Abazovića

Dok ostali političari pozivaju na društvenim mrežama premijera da se oglasi i osudi uvrede, Bečić je kazao da je ponosan na narod

Nakon večerašnjih protesta koje je obilježio incident ispred zgrade RTCG kada su lidera URE i potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića vrijeđali okupljeni, oglasio se lider Demokrata i predsjednik Skupštine Aleksa Bečić.

Dok ostali političari pozivaju na društvenim mrežama premijera da se oglasi i osudi uvrede, Bečić je kazao da je ponosan na narod.

“Ponosan sam na mirni, dostojanstveni i stameni narod Crne Gore koji je uvijek na demokratski i evropski način znao da se odupre nepravdi, prevari i izdaji narodne volje”, kazao je Bečić na Tviteru.

Još skandaloznija je objava njegova stranke na Facebooku.

“Ucijenjena kukavica je mislila da može izmanipulisati narodom. Bravo ljudi”, napisali su uz snimak u kojem okupljeni vrijeđeju Abazovića.

U prilog tome idu i njihovi postovi objavljeni nešto ranije večeras, gdje su objavili fotografije i riječi podrške za okupljene u Nikšiću, Kolašinu i Pljevljima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crv
21.01.2022-23:10 23:10

Izlazite i setajte do mile vam volje i ako ocete ne idite doma nikako dok god ste mirni i setate niko vam branit nece samo udrite i setajte sa kokardama i cetnickim zastavama SESELJEVA- BECICEVA SKOLA! !!!

COL.
22.01.2022-07:26 07:26

Gledajući slike,sa protesta, svatim kako one stare pevaljke postaju zanosne pjevačice, a stotine ljudi postaju hiljade, čudo je tehnika…..