Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Bratić: Odluka o smjeni Laloševića nije usmjerena prema SNP-u

Kako su naglasili, zakon treba da bude jednak za sve, i kad štiti i kad kažnjava, a Lalošević se, tvrde, ogriješio o zakon

Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta ističe da odluka o smjeni dosadašnjeg v.d. direktora Uprave za sport i mlade, Vasilija Laloševića, nije usmjerena prema Socijalistickoj narodnoj partiji.

“Gospodin Lalošević nije i ne može biti SNP u cjelosti”, navode iz resora Vesne Bratić.

Ovo je, tvrde, bio jedan odgovaran čin državnog organa kakav MPNKS jeste.

“Naša namjera nije da se obračunamo sa bilo kojim političkim činiocem, ovo je bila samo reakcija na loš rad i profesionalne propuste pojedinca”, saopštili su iz Ministarstva.

Kako su naglasili, zakon treba da bude jednak za sve, i kad štiti i kad kažnjava, a Lalošević se, tvrde, ogriješio o zakon.

“Nakon promjena koje su nastupile 30. avgusta 2020. godine, obećali smo svim građanima Crne Gore da ćemo poštovati i sprovoditi zakon u potpunosti, da nećemo, kako se to radilo decenijama unazad, zakon krojiti ni „po babu ni po stričevima“. Tog svog obećanja držaćemo se u potpunosti, bez obzira na političke implikacije i bez namjere da pravimo kompromise. „Ko ne kažnjava prekršaj, taj zapovijeda da se on čini“ je pravilo kojeg se držimo. Stoga, MNPKS želi još jednom istaći da su informacije i podaci koje smo već dostavili na uvid javnosti istiniti, tačni i lako provjerljivi i da je MNPKS reagovalo isključivo na stručan i profesionalan način”, ističu iz ovog resora.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
borko
24.09.2021-20:14 20:14

SNP OKG…Vrijeme je više bilo da i njima mečka zaigra pred vratima, a toliko je Joković se naslađivao kad je ova žena četnik ostavila bez posla preko 400 poštenih i stručnih direktora škola, kojima je jedina mana bila što voljahu Crnu Goru. Da ste tada branili pravdu danas bi neko stao u odbrani i vašem možda poštenom Vasku ali ipak treba biti principijelan da bi zaslužio poštovanje. Zašto i oni pošteni Ivanović bivši policajac danas ćuti, da da ćuti a penzija mu je viša bila no plata kolegama policajcima, pa mu je to malo bilo i prigrabi poslaničku platu. Svi… Pročitaj više »

...
26.09.2021-03:40 03:40

e zamisli da ova ludača ocjenjuje nečiji rad, pa ma ko to bio… Đjubre monstruozno.