Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Bratić: Kada prestane moja ministarska funkcija odlučiću kojoj partiji ću pristupiti

Ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić, kaže da kao građanka ima određene simpatije prema stavovima nekih političkih grupacija, ali u ovom trenutku će, kaže, ostati na tome

Ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić, kaže da kao građanka ima određene simpatije prema stavovima nekih političkih grupacija, ali u ovom trenutku će, kaže, ostati na tome.

,,Nakon prestanka moje ministarske funkcije donijeću konačnu odluku kojoj partiji ili koaliciji ću pristupiti”, poručila je u intervjuu za portal RTCG ministarka Bratić.

“Svjesna sam da je funkcija ministra u Vladi jedne države politička funkcija, međutim za člana Vlade sam imenovana kao nestranačka ličnost stoga je moja obaveza da dok budem član 42. Vlade i ostanem nestranačka ličnost. S druge strane, kao građanka imam određene simpatije prema stavovima nekih političkih grupacija, ali u ovom trenutku će to ostati na tome. Nakon prestanka moje ministarske funkcije donijeću konačnu odluku kojoj partiji ili koaliciji ću pristupiti”, rekla je ona.

Bratićeva je komentarisala i najavljeno formiranje manjinske vlade.

“Manjinsku vladu mogu komentarisati u trenutku kada se, i ako se, takva vlada stvarno i formira. U ovom trenutku, smatram da je formiranje bilo kakve Vlade sa kratkim rokom trajanja, odnosno do izbora, upitno. Posebno što je sistem državne uprave vrlo kompleksan i nadam se da su potencijalni članovi takve vlade čvrsti u odluci da se prihvate jednog takvog posla”, poručila je ona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
25.03.2022-18:58 18:58

Nestrpljivi smo samo da vidimo,kad ceš odgovarati za haos što si napravila u skolstvu,kulturi ,sportu i čega god si se uFatila -pa onda Spuž ,oduzimanje pasoša pa preko grane…toliko nervoze nam je dala
za ove 15mjeseci

dpero
25.03.2022-19:04 19:04

IDES U SPUZ, A ZA BILECU!!!

Riki
25.03.2022-19:11 19:11

Biće vrijeme kada ćeš odgovarati za ono što si uradila po C.gori. Niko neće zaboraviti tebe i tvoje nalogodavce. Pravna država će u novoj istoriji Svijeta i C.gore raditi svoj posao..Dobila si crnogorsko državljanstvo i Crnogoraci će ti ga uzeti uz odgovornost onoga što si radila

MUSTAFA
25.03.2022-19:57 19:57

Bjezi kod Cetnika Dodika dok imas jos vremena sama si svjesna kakva zla i krivicna djelsa si napravila CRNOJ GORI -PASOS -DRZAVLJANSTVO ODMA ODUZET vise si zlo i rusevinu napravila  CG za 1 godinu no tvoji Cetnici 41 za 4 godine!

Limeni
25.03.2022-21:32 21:32

Nadamo se da ces pristupiti miloradu dodiku

DUKLJA
26.03.2022-20:40 20:40

AKO BOG DA, TI ĆEŠ U TREBINJE ILI BILEĆU ODAKLE SU TE DOVUKLI ČETNICI.