Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Branislav Nenezić na čelu SD Bar

''Socijaldemokrate u Baru i Crnoj Gori okreću novi list u svom političkom djelovanju, pridržavajući se osnovnih načela zbog kojih smo i osnovani – građanskog, multietničkog, multikonfesionalnog i sekularnog Bara i Crne Gore''

Socijaldemokrate Bara su protekle nedelje na svojoj drugoj konvenciji, koja je održana elektronskim putem, izabralilI novi Opštinski odbor koji broji 98 članova, a isti je jednoglasno za predsjednika izabrao Branislava Baneta Nenezića.

Na prijedlog novog predsjednika izabrano je i novo rukovodstvo, tako da će funkciju potpredsjednika OO SD Bar u narednom periodu obavljati: Nedeljko Lale Čović, Bećir Berjašević, Danilo Orlandić i Milena Đonović, dok je za sekretara OO SD Bar izabran Stefan Šušter.

Takođe, OO SD Bar je za novog predsjednika SD CG jednoglasno predložio Damira Šehovića, a jednoglasno je donijeta i odluka da počasni predsjednik OO SD Bar bude Mićo Orlandić – jedan od utemeljivača socijaldemokratije u Baru i Crnoj Gori.

“Socijaldemokrate u Baru i Crnoj Gori okreću novi list u svom političkom djelovanju, pridržavajući se osnovnih načela zbog kojih smo i osnovani – građanskog, multietničkog, multikonfesionalnog i sekularnog Bara i Crne Gore. Te vrijednosti, uz proaktivan pristup rješavanju nagomilanih ekonomskih problema naših sugrađana/ki, biće dominantno u fokusu našeg bavljenja politikom”, naveo je Nenezić.

“Podmlađivanjem partijskog rukovodstva i Opštinskog odbora, inovativnim idejama i njihovom realizacijom od strane naših dosljednih članova, sigurni smo da smo na dobrom putu da ponovimo odličan rezultat na prethodnim lokalnim izborima u Baru. Naš zadatak će u narednom periodu biti da predložimo što bolji izborni program u kojem će se naći svi oni problemi sa kojima se susreću naši sugradjani/ke i realan plan za njihovo otklanjanje kao i valorizacija svih prirodnih resursa po kojima je naš grad poznat. Pored toga, cilj nam je  da kroz nove ideje, poboljšamo status našeg grada kao turističke destinacije, a samim tim i status svih građana Bara. Mladi sastav Opštinskog odbora pojačan ljudima sa dugogodišnjim iskustvom u bavljenju politikom i privredom,  sa pravom daju optimizam da ćemo i uspjeti u svojim ciljevima”, poručio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve