Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Brajović zahvalio Hlobenu: Doprinijeli ste jačanju odnosa sa Slovačkom

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadora Slovačke Romana Hlobena, povodom završetka njegovog mandata u Crnoj Gori

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadora Slovačke Romana Hlobena, povodom završetka njegovog mandata u Crnoj Gori, te mu zahvalio na zalaganju i ličnom doprinosu učvršćivanju odnosa dvije zemlje.

Kako je saopšteno iz kabineta predsjednika Skupštine, Brajović je istakao da je politički dijalog unaprijeđen na svim nivoima, a sveukupne institucionalne veze i saradnja dodatno ojačani.

“Sagovornici su izrazili očekivanje da će odlični politički odnosi dviju NATO država biti nastavljeni, a Slovačka će i dalje pružati snažnu podršku našoj zemlji na integracionom putu ka Evropskoj uniji”, navode u Skupštini.

Na sastanku je bilo riječi o aktuelnim društveno-političkim temama, kao i značaju daljeg snaženja parlamentarne saradnje i ekonomskih odnosa u oblastima od interesa dvije države.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve