Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Brajović zadovoljan rezultatom SD-a u Tuzima

Predsjednik OO SD Tuzi Samir Adžović konstatovao je da ne postoji opština u Crnoj Gori koja je za toliko kratak vremenski period imala više izbora od Tuzi

Opštinski odbor Socijaldemokrata Tuzi održao je sjednicu kojoj su prisustvovali Ivan Brajović, predsjednik SD-a, Damir Šehović potpredsjednik SD-a, Boris Mugoša član Predsjedništva SD-a i Marko Rakočević koordinator OO SD Tuzi.

Brajović je kako tvrde u SD-u, zadovoljan rezultatom Socijaldemokrata u Tuzima.

“Posljednji izbori na kojima smo nastupili, a prvi u samostalnoj opštini Tuzi, potvrdili su ono što stalno ističemo – da su Socijaldemokrate jedini politički subjekt u Crnoj Gori koji bilježi stalan trend rasta broja glasova i koji ima odbornike u svim opštinama”, rekao je Brajović.

Šehović je izrazio zadovoljstvo rezultatom Socijaldemokrata na lokalnim izborima u Tuzima, koji je 15 odsto bolji u odnosu na posljednje lokalne, a za 50 odsto bolji u odnosu na parlamentarne izbore 2016. godine. On je konstatovao da su Socijaldemokrate od osnivanja prešle dug put, od partije koja je bila malo iznad cenzusa, do partije koja je za samo dvije i po godine duplirala podršku.

“To je zasluga svih nas, to je zasluga i vas u Tuzima”, zaključio je Šehović.

Predsjednik OO SD Tuzi Samir Adžović konstatovao je da ne postoji opština u Crnoj Gori koja je za toliko kratak vremenski period imala više izbora od Tuzi.

“Na svim tim izborima Socijaldemokrate su zavrijedile respektabilan rezultat i na to smo ponosni. Nezavisno od toga da li će SD u konačnom u Tuzima biti vlast ili opozicija, Socijaldemokrate Tuzi će biti odgovoran i konstruktivan faktor koji će raditi u interesu Malesije. To će nam, siguran sam, kao i do sada, na idućim izborima donijeti još bolji rezultat, rekao je Adžović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve