Lično uvjeren da sam sve radio u skladu sa zakonom, i sa punim povjerenjem u nepristrasan rad državnih organa, stojim na raspolaganju i iskazujem spremnost za saradnju sa ciljem što bržeg utvrđivanja  i objelodanjivanja pune istine o ovom slučaju, poručio je predsjednik Skupštine Ivan Brajović nakon što je Specijalno državno tužilaštvo formiralo spise predmeta i saopštilo da je u toku izviđaj povodom navoda koji su iznijeti na sjednici Skupštine Crne Gore 12. novembra.

Ivan Brajović

Brajović je poručio da je informisan o ovome, te da očekuje da će time biti stavljena tačka na političke manipulacije i zloupotrebu javnog medijskog prostora.

Podsjetimo, nakon što je juče šef poslaničkog kluba Socijaldemokratske partije SDP Raško Konjević u Skupštini saopštio da je odbjegli biznismen Duško Knežević, vlasnik Atlas grupe, zbog političkih veza, Ivanu Brajoviću predsjedniku parlamenta i Socijaldemokrata SDD otpisao dug od najmanje 50.000 eura sa rivolving kartice u Atlas banci danas je iz Specijalnog državnog tužioca saopšteno da je o tom slučaju već formiran predmet.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve