Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Brajović: Razlike da ne dijele, već obogaćuju

U čestitki predsjednik parlamenta Ivan Brajović navodi da je uvjeren "da ćemo uspješnom realizacijom zacrtanih planova na najbolji način uticati na budućnost naših građana i države Crne Gore, na kvalitet života svakog pojedinca i društva u cjelini

U čestitki predsjednik parlamenta Ivan Brajović navodi da je uvjeren “da ćemo uspješnom realizacijom zacrtanih planova na najbolji način uticati na budućnost naših građana i države Crne Gore, na kvalitet života svakog pojedinca i društva u cjelini.

Ivan Brajović

“Radićemo na ostvarivanju ciljeva jačanja demokratskog, institucionalnog, socijalnog, kulturnog kapaciteta naše zemlje – na daljoj realizaciji svih njenih potencijala. Afirmacijom najboljih evropskih vrijednosti, učinićemo pomake na svim poljima, čemu će Skupština Crne Gore svojom važnom ulogom, dati poseban doprinos”, navodi se u čestitki Brajovića.

On je rekao da bi želio da “naredna decenija bude obilježena jačanjem međusobnog razumijevanja, povjerenja i izgradnjom partnerskog odnosa svih ljudi dobre volje”.

“Neka nas razlike, ne dijele već obogaćuju”, poručio je Brajović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve