Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Brajović: Pred nama je godina u kojoj nastavljajamo sa radom za dobrobit cijelog društva

Predsjednik Skupštine Ivan Brajovič poručio je u novogodišnjoj čestitki da je odlazeća 2018. za Parlament bila izazovna, intenzivna i sa dobrim rezultatima.

“Bila je to godina u kojoj smo mnogo posla obavili, neke aktivnosti započeli i njihov nastavak slijedi. Dužnost poslanika je da rade u korist svih građana, progresa i budućnosti države. Tako smo u 2018. nakon uspješno završenih izbornih ciklusa intenzivirali politički dijalog u kojem svakodnevno polažemo ispit. Unaprijedili smo brojna zakonska rješenja u oblastima u interesu cjelokupnog društva. Za naš rad dobili smo još snažniju podršku međunarodnih institucija. Intenzivnim i sveobuhvatnim aktivnostima, hvatanjem u koštac sa izazovnim temama i događajima, stvorena je osnova za sve značajniju ulogu Parlamenta”, navodi on.

Kako dodaje, pred nama je godina u kojoj nastavljaju sa radom za dobrobit cijelog našeg društva.

“Crna Gora živi vrijednosti građanskog društva i slobodne države. Zato građani moraju biti sigurni u Ustav i zakone, njihovu potpunu i neselktivnu primjenu. Radom na izbornom i drugom zakonodavstvu, kao i ostalim mehanizmima koji stoje na raspolaganju poslanicima, doprinijećemo stvaranju pogodnijeg ekonomskog i socijalnog ambijenta.

Jačaćemo saradnju sa svim državnim institiucijama, u okviru svojih nadležnosti ćemo pažljivo ćemo pratiti njihov rad i biti odgovoran korektiv. Nastojaćemo da unaprijedimo mnogo toga dobrog što je postignuto i što odlikuje Crnu Goru.  Insistiraćemo na daljoj otvorenosti Skupštine prema Vama – građanima naše države.  U ime Skupštine Crne Gore želim Vam srećnu i uspješnu Novu 2019”, zaključuje Brajović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve