Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Brajović: Pozivam sve glasače SD-a da na Dan Evrope snažno podrže Evropski tim za Herceg Novi

Predsjednik SD-a Ivan Brajović podržao Evropski tim za Herceg Novi

Predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović pružio je punu podršku Evopskom timu za Herceg Novi za predstojeće lokalne izbore.

“On je u svom obraćanju istakao da su izbori prava prilika za ocjenu svih aktera na političkoj sceni, a u demokratskim društvima to je jedina prava prilika za izbor onih koji će voditi grad u narednom periodu”, saopšteno je iz Evropskog tima za Herceg Novi.

Brajović je konstatovao da je daleko za nama vrijeme kad je Herceg Novi bio najsjajnija zvijezda na turističkom nebu Crne Gore.

“Mnogo napora treba uložiti da bi se vratili na staze stare slave. Moram da kažem da za to će biti potrebno vjerovatno i više od jednog mandata ali vrlo važno, što prije učiniti pravi korak na ispravnom putu”, bio je jasan Brajović.

On je pozvao Novljanke i Novljane da iskoristite svoje pravo i obave svoju građansku dužnost i 9. maja daju glas najboljoj listi na ovim izborima – Evropskom timu za Herceg Novi.

Brajović je iskoristio priliku da posebno pozove i sve aktiviste, članove, simpatizere, glasače Socijaldemokrata kako bi uradili jedan simbolički akt.

“Da svojim glasom upravo 9. maja na Dan pobjede protiv fašizma, na Dan Evrope, omoguće da Evropski tim za Herceg Novi dobije što veći broj glasova”, zaključio je Brajović i poželio sreću na ovonedjeljnim izborima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve