Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Brajović čestitao Praznik rada: Pred nama vrijeme koje će zahtijevati više strpljenja

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović uputio je čestitku povodom Prvog maja – Međunarodnog praznika rada

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović uputio je čestitku povodom Prvog maja – Međunarodnog praznika rada.

Ivan Brajović

“Značajni praznik za istoriju radničkog pokreta i ostvarivanje prava na dostojanstveni rad, ove godine obilježavamo u vrijeme globalne borbe protiv korona virusa. Zajedno sa uspješnim mjerama za odbranu javnog zdravlja, vodimo jednako izazovnu borbu za očuvanje ekonomske stabilnosti i radnih mjesta. Institucije države koordinisanim djelovanjem ulažu napore da ublaže neminovne posljedice po privredu i standard građana. Dosadašnjim i planiranim mjerama učinjeni su značajni koraci na obezbjeđivanju socijalne sigurnosti, a solidarnom preraspodjelom tereta, država je i na ovom polju još jednom pokazala visoki stepen društvene odgovornosti”, navodi se u čestitci Brajovića.

Kako dodaje, iako je pred nama vrijeme koje će zahtijevati još više strpljenja, napornog rada i međusobnog razumijevanja, uvjeren sam da treba da budemo optimisti.

“Ovo izazovno vrijeme pokazalo je ne samo prijeko potrebnu disciplinu cijelog društva, solidarnost i veće uzajamno povjerenje, već je stvorilo mogućnosti za nove poslovne inicijative. Moramo biti njihova snažna potpora, u interesu modernizacije poslovnog ambijenta, kvalitetnijeg života građana i daljeg sveukupnog razvoja Crne Gore”, dodaje se u čestitci.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve