Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Brajović čestitao Dan opštine Rožaje

Brajović je kazao da je multivjerski i multinacionalni karakter uvijek bio jedno od najvećih bogatsava Crne Gore, a Rožaje je jedan od najboljih primjera svega toga

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore, Ivan Brajović, čestitao je stanovnicima i lokalnom rukovodstvu Dan opštine Rožaje, koji se obilježava 30. septembra.

“Crna Gora nikada ne smije zaboraviti ogroman doprinos koji su Rožaje dale borbi za obnovu nezavisnosti 2006. godine. Opština Rožaje obiluje prirodnim ljepotama čijom adekvatnom realizacijom vaš grad može postati jedan od turističkih centara na sjeveru Crne Gore. Skijalište na Štedimu, započeto u mandatu prethodne Vlade, mora se naći visoko na listi prioriteta i kada govorimo o novoj vlasti u Crnoj Gori”.

Brajović je kazao da je multivjerski i multinacionalni karakter uvijek bio jedno od najvećih bogatsava Crne Gore, a Rožaje je jedan od najboljih primjera svega toga.

“Te vrijednosti moramo nastaviti da njegujemo i uvjeren sam da će Rožaje nastaviti da budu primjer kako se to radi. U to ime, čestitam vam 30. septembar, Dan opštine Rožaje!”, navodi Brajović u čestitki.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve