Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Božović: “Žmure na probleme planske gradnje”

Na primjeru dijela prostora oko brda Ljubović možemo vidjeti koliko gradska uprava iskreno vodi računa o planskoj gradnji, saopštio je Bogdan Božović, odbornik SNP CG u Skupštini Glavnog grada

Na primjeru dijela prostora oko brda Ljubović možemo vidjeti koliko gradska uprava iskreno vodi računa o planskoj gradnji, saopštio je Bogdan Božović, odbornik SNP CG u Skupštini Glavnog grada.

foto SNP

“S obzirom na broj zaposlenih u lokalnoj administraciji nemoguće je da nema stručnjaka iz te oblasti koji bi ukazali na propuste. Žmurenje ili bježanje od problema od strane predstavnika vlasti neće doprinijeti rješavanju istih”, navodi se u saopštenju Božovića.

Smatraju da bi bilo korisno objasniti stanovnicima Zabjela zašto su ih prethodne administracije, na čijem čelu se nalazio kadar DPS-a, kako navode, obmanjivale da će rekonstruisati ulicu Vojislavljevića.

“Aktuelna gradska uprava je na odborničko pitanje SNP-a odgovorila da je taj projekat preskup, pa je teško povjerovati da prethodne gradske uprave nijesu imale uvid u troškove tog projekta. Logičan zaključak je da je to bio sam jedan od predizbornih trikova vladajuće partije”, piše Božović.

Odbornici SNP-a su, kako navode, u gradskom parlamentu postavili i pitanje da li je u mjestu Zagorič, u ulici koja se nalazi pored groblja predviđeno neko saobraćajno rješenje koje bi olakšalo saobraćaj za vozače i pješake.

“Dobili smo šturi odgovor bez datuma kada bi mogli očekivati početak radova na rekonstruisanju te ulice”, zaključuje se.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve