Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Božović: ”Vijesti” kreću u ofanzivu, čine sve da spriječe ulazak lidera DF-a u Vladu

Božović smatra da Nova srpska demokratija kao najjača stranka i Demokratski front kao najjača koalicija u novoj vlasti kojoj su građani dali povjerenje na izborima imaju partijsku i koalicionu strukturu

Poslanica Demokratskog fronta u Skupštini Jelena Božović poručuje da su iz koncerna “Vijesti” krenuli u oganzivu i da čine sve da spriječe ulazak lidera Demokratskog fronta u Vladu.

,,Vijesti” kreću u ofanzivu. Angažovana je cijela vojska raznih analitičara, ,,sintetičara” političara i novinara iz zemlje i regiona sa ciljem da se Andrija Mandić i lideri Demokratskog fronta predstave kao nepoželjni članovi moguće nove rekonstruisane Vlade, na još brutalniji način nego što su to radili prije formiranja ove Vlade”, smatra ona.

“Jedna ekipa malog broja ljudi koje predstavljaju tri poslanika u parlamentu rado bi da kreiraju odnose u drugim partijama, posebno su radi da kadriraju u Demokratskom frontu i procjenjuju ko treba da bude lider, ko predsjednik, i ko može, a ko ne da bude član Vlade”, ističe Božović.

Ona smatra da Nova srpska demokratija kao najjača stranka i Demokratski front kao najjača koalicija u novoj vlasti kojoj su građani dali povjerenje na izborima imaju partijsku i koalicionu strukturu.

“Niko drugi van te strukture ne može i nema pravo da se miješa i donosi odluke. Ko ima problem to da prihvati neka prvo preispita sebe. Ničije neprimjerene i politički nekorektne ucjene nećemo da trpimo, a to smo pokazali godinama i decenijama unazad”, zaključila je Božović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
13.10.2021-14:27 14:27

Berane plače za ovom, vratite je ako Boga znate. Ona i onaj naduveni Martinović iz Demokrata samo zagađuju javnu scenu. Kad “opanci” siđu bez perioda adaptacije u grad ponašaju se kao ovo dvoje.