Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Bošković: Vlast je skandalozna sama po sebi; Vuković: I kamen bi pokvarili

''Da li je u pitanju skandal zbog nemara Uprave za sport ili je u pitanju skandal zbog uvlačenja međunarodnih organizacija u političke obračune u Crnoj Gori znaćemo brzo''

Nakon saznanja da zbog nečinjenja nadležnih da crnogorskim sportistima prijeti isključenje sa međunarodnih takmičenja reagovali su poslanik DPS-a Predrag Bošković i gradonačelnik Podgorice i potpredsjednik DPS-a Ivan Vuković.

“Da li je u pitanju skandal zbog nemara Uprave za sport ili je u pitanju skandal zbog uvlačenja međunarodnih organizacija u političke obračune u Crnoj Gori znaćemo brzo. Ono što je sigurno da ova vlast je skandalozna sama po sebi. Neće još dugo”, napisao je Bošković na Twitteru.

“Kamen bi pokvarili”, ocijenio je Vuković.

Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta je obavijestilo medije da je dojučerašnji v.d. Uprave za sport i mlade Valislije Lalošević, napravio niz ozbiljnih propusta te da je protiv njefa SDT formiralo predmet. Resor Vesne Bratić je najprije tražio da se to saopštenje povuče zbog dopune, ali je potpom odustao od dopunjavanja.

“Prethodno saopštenje koje smo poslali je konačno i naš zvanični stav”, saopšteno je iz MPNKS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve