Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Bošković: Svaki očajnički pokušaj destabilizacije Crne Gore, od strane DF i njihovih pomagača, biće spriječen, kao i svaki put do sada

Sve nam je, dodao je, naročito jasno nakon posljednje sjednice Skupštine – kada je upravo iz klupa ruske plaćeničke garniture pominjana mogućnost sukoba, uz prijetnje

Najdobronamjernije savjetujemo Demokratskom frontu i svima koji ih žele slijediti da se okanu manipulisanja i pokušaja stvaranja dodatne nestabilnosti države. Osvjedočeni ruski plaćenici, koji čekaju da im Beograd kaže šta misle, iza sebe imaju već jedan neuspjeli državni udar – pa im poručujemo da budu posebno oprezni sa planiranjem drugog, saopštio je poslanik DPS-a Predrag Bošković.

“To što su udruženo i sa namjerom doveli do nefunkcionalnog Ustavnog suda, što su svojim potezima – a sve navođeni daljinskim upravljačem iz Moskve i Beograda – planirano izazvali potpuni haos u državi, ne znači da ćemo sjedjeti skrštenih ruku i nijemo posmatrati kako žele da uruše preostale funkcionalne institucije u ovoj državi”, istakao je Bošković.

Sve nam je, dodao je, naročito jasno nakon posljednje sjednice Skupštine – kada je upravo iz klupa ruske plaćeničke garniture pominjana mogućnost sukoba, uz prijetnje.

“Ali – zaboravili ste, vaših se prijetnji niko ne plaši, a posebno kada ih izriče onaj vaš funkcioner koji već četvrt vijeka samo to radi. Naslušali smo se mi vaših prijetnji od 1997. do danas koliko hoćete – i uvijek ste završavali podvijenog repa”, kazao je on.

Preporučuje im da energiju i koncentraciju posvetite agrumentaciji koju ćete koristiti kada uh nadležni organi budu upitali, “zašto baš vas pripadnici narko klana spominju u svojim kriptovanim komunikacijama”.

“Šta ste im dužni i šta ste im obećali, a nijeste još ispunili? Vaš očajnički pokušaj destabilizacije Crne Gore, o kojem ćemo vjerovatno u budućnosti čitati iz neke nove kripto komunikacije, biće spriječen, kao svaki put do sada”, zaključio je Bošković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
CDM
24.09.2022-13:48 13:48

Nijesu oni samo surovi prema drugijema već i prema svojima jer njihove su samo zle pare svi ostali su samo sredstvo za namicanje tih i takvijeh zlih para. Onaj što ga fabe ,,pazi leđa ide Pe….” nema ni prekršajnu prijavu dok su svi oko njega ili ležali robiju ili ih čeka ležanje robije. Ovaj što ga sad promovišu u odradnika služio je za podsmijeh i sprdnju tražili su od njega da im vrne vještalko zubalo koje je DF platio kao i par gaća i potgaća. Da ne pričamo kako su epitetima čašćavali Demokrate i SNPovce. Za njih moralnog praga ne… Pročitaj više »

E viva
24.09.2022-18:29 18:29

Mi volimo Boleta. Ali zasto je primijo medalju od svetosavske sekte. E viva Bole!