Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Bošković: Prijava još jedan cirkus brata Abaza

Prema njegovim riječima, davljenik kojem kad prifali pojas za spasavanje, aktivira ono čime manipuliše – u ovom slučaju stambenim kreditima

Kao predsjednik stambene komisije pri odlučivanju sam se vodio uvijek u skladu sa zakonima i prema dostavljenoj dokumentaciji institucija koje su tražile stambene kredite za zaposlene i odlukama vlade, te nema nikakvog osnova za krivičnu prijavu, a jedna takva je već odbačena kao neosnovana. Još jedna predstava sezonskog premijera poznatog po obmanama i onoj lažeš kao Dritan, poručio je Predrag Bošković, član Predsjedništva i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

“Nikada – nijesam tražio, niti dobijao stan ili stambeni kredit od države. Lično sam odlučivao savjesno i zakonito, tamo gdje sam učestvovao u odlučivanju a sa mnom i moje koleginice i kolege iz komisije.

Po zataškavanju/uništavanju dokaza prepoznat je upravo brat Abaz, koji lažno optužuje da bi prije izbora pokušao skinuti hipoteku svih nepočinstava i nezakonitosti svog kratkotrajnog mandata sa osumnjičenim saradnicima”, navodi Bošković.

Kako dodaje, davljenik kojem kad prifali pojas za spasavanje, aktivira ono čime manipuliše – u ovom slučaju stambenim kreditima.

“Samoproglašeni borac za pravdu, onu u kojoj štiti svoje švercere ili sklone mitu, imao je kad dosad da prijavi ako je bilo šta bilo nezakonito, ali nije. Za još jedan cirkus, poput marketinga “paljenja cigareta” – dok kamioni izlaze na crno tržište za višemilionsku štetu države, čekao je da galami u prazno dva dana pred izbore.

Glumac pravde uzalud pokušava da prikrije svoja i nedjela svojih osumnjičenih saradnika, nezakonitosti… Čudo je bumerang – sve što je pričao o meni na ličnoj ravni i mržnji, jer me ne može ućutkati, vratilo se (što je mnogo važnije) kroz institucije i onako kako jeste – osumnjičene visoke funkcionere Dritanove URE.

Ono što je sigurno – odlazeći premijer sezonskog karaktera dobiće kontra krivičnu prijavu, za lažno prijavljivanje”, zaključio je Bošković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve