Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Bošković o izjavi Krivokapića: Reče i ostade živ

Poslanik Demokratske partije socijalista Predrag Bošković komentarisao je na Tviteru izjavu premijera Zdravka Krivokapića da je nevjerovatno ko sve i sa kakvim neznanjem radi u državnoj upravi, te da će 10 odsto radnika biti višak

Poslanik Demokratske partije socijalista Predrag Bošković komentarisao je na Tviteru izjavu premijera Zdravka Krivokapića da je nevjerovatno ko sve i sa kakvim neznanjem radi u državnoj upravi, te da će 10 odsto radnika biti višak.

“Reče i ostade živ. U svojoj karijeri sam imao priliku da sarađujem sa ogromnim brojem časnih, poštenih i prije svega sposobnih ljudi u državnoj upravi. Bili smo TIM gdje god da sam radio. Koristim i ovu priliku da im  zahvalim za veliku predanost i odanost Crnoj Gori”,  napisao je Bošković na Tviteru.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Anita
11.03.2021-18:30 18:30

Moraju Lokalni izbori svi u jedan dan licno pitala sam- JEDNOG -kako mos da glasas sad u Niksic kad si glasao u Budvi 100% ? –Evo odgovora kad su izbori u Budvi prijavim se u Budvi prije 8 mjeseci odma poslije izbora prijavim se u Niksic i eto sad glasa u Niksic 100% a glasao je u Budvi to je istina mora da se stane ovom na kraj!!!!