Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Bošković: Niko iz DPS nije pod uticajem kavačkog ili bilo kog kriminalnog klana

Ipak, dodaje, sve ovo neće prikriti činjenicu da kolege iz opozicije svoju neprincipijelnost kod zakazivanja saslušanja pokušavaju neosnovano prebaciti na DPS

Poslanik Demokratske partije socijalista Predrag Bošković najoštrije odbacuje tvrdnje jednog od lidera Demokratskog fronta Milana Kneževića da je bilo ko iz DPS-a pod uticajem kavačkog ili bilo kog kriminalnog klana.

“Siguran sam da je toga svjestan i poslanik Knežević koji u želji da politički poentira, neodgovorno crta meta sopstvenim kolegama”, istakao je Bošković na Tviteru.

Ipak, dodaje, sve ovo neće prikriti činjenicu da kolege iz opozicije svoju neprincipijelnost kod zakazivanja saslušanja pokušavaju neosnovano prebaciti na DPS.

“Naime, još prilikom zakazivanja saslušanja kazali smo da nećemo prisustvovati ovoj sjednici zbog odbijanja kolega iz opozicije da podrže kontrolno saslušanje povodom audio snimka komandanta PTJ , čime su jasno pokazali svoju nedoslednost i princip dvostrukih aršina”, naveo je Bošković.

Podsjetimo, predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Milan Knežević saopštio je danas da počinje da sumnja da su kolege pod uticajem kavačkog klana.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve