Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Bošković: Nemušta SNP odbrana ministarke odbrane

Bošković poručuje da je siguran da bi, da je istina što SNP govori, bile već pokrenute pravne procedure u tom pravcu

SNP svojim saopštenjem pokušava opravdati debakl koji je ministarka Olivera Injac doživjela danas u Parlamentu, pokušavajući jeftinim populizmom da izbjegne odgovore na postavljena pitanja, saopštio je danas član Predsjedništva i poslanik DPS-a Predrag Bošković.

On dodaje da ono što je nepobitna činjenica je da je upravna inspekcija za mandata nove vlade utvrdila da nije bilo nezakonitog zapošljavanja za vrijeme prethodnog rukovodstva.

Bošković poručuje da je siguran da bi, da je istina što SNP govori, bile već pokrenute pravne procedure u tom pravcu.

“Ono što bih poručio SNP, ako im je stalo do istine, je da mogu da pitaju gospođu Injac koliko je ona zaposlila ljudi po ugovoru o djelu. Da li su za njih ispoštovane sve pravne procedure? Da li je za iste dobijena saglasnost Ministarstva finansija? Da li je za njih urađena bezbjednosna procjena i dobijena dozvola za pristup tajnim podacima prije nego su pristupili istim? Da li su licima zaposlenim po ugovoru o djelu stavljena na raspolaganje službena vozila i nakon radnog vremena, čim je načelniku Generalštaba naređeno da ga parkira poslije 15h”, navodi Bošković.

SNP dodaje da kada dobiju odgovore na ova pitanja onda bi bilo dobro da pokrenu i neophodne pravne procedure.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve