Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Bošković: Dođosmo do vremena kada svi koji promovišu antifašizam i ljubav prema svojoj zemlji su neprijatelji

Bošković je poručio da smo došli do vremena kada svi koji promovišu antifašizam i ljubav prema svojoj zemlji su neprijatelji, te da ovo predstavlja nevjerovatan sunovrat građanske i antifašističke Crne Gore

Poslanik Demokratske partije socijalista Predrag Bošković osvrnuo se usmenu sugestiju Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta upućenu upravi Osnovne škole “Lovćenski partizanski odred“ na Cetinju u kojoj su zahtijevali pokretanje disciplinskog postupaka protiv nastavnice istorije Sanje Vujović zbog navodne zloupotrebe učenika u političke svrhe.

Bošković je poručio da smo došli do vremena kada svi koji promovišu antifašizam i ljubav prema svojoj zemlji su neprijatelji, te da ovo predstavlja nevjerovatan sunovrat građanske i antifašističke Crne Gore.

“Nevjerovatan sunovrat Crne Gore. Od građanskog, multietničkog i prije svega antifašističkog društva, koje je bilo primjer suživota svima u regionu, dođosmo do vremena kada svi koji promovišu antifašizam i ljubav prema svojoj zemlji su neprijatelji”, objavio je Bošković na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve