Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Bošković: Da li će tužilaštvo otvoriti istragu o tome što pripadnici kriminalne grupe nabavljaju kriptovane telefone Abazoviću

''Da vidimo da li zakon važi jednako za sve. Jedan tekst u Vijesti bio je dovoljan da se formira predmet protiv Dragana Samardžića'', naveo je Bošković na Tviteru

Da li će tužilaštvo otvoriti istragu o tome što pripadnici OKG (organizovane kriminalne grupe) nabavljaju kriptovane telefone sadašnjem premijeru a tadašnjem potpredsjedniku i šefu Biroa za operativnu koordinaciju bezbjednosnog sektora, pita se poslanik Demorkatske partije socijalista Predrag Bošković.

On je prokomentarisao navode M portala da u SKY ECC komunikaciji, koju je Europol dešifrovao, da se u komunikaciji pripadnika kriminalnog klana pominje premijer Dritan Abazović koji navodno traži da mu se nabave četiri kriptovana telefona preko Boža Milonjića koji je, u vrijeme kada je razgovor vođen, bio Generalni sekretar Vlade Zdravka Krivokapića.

Bošković ocjenjuje da je ovo “najveći skandal u prethodne dvije godine”, a bilo ih je, ističe, svakako dosta.

“Da vidimo da li zakon važi jednako za sve. Jedan tekst u Vijesti bio je dovoljan da se formira predmet protiv Dragana Samardžića”, naveo je Bošković na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve