Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Boško Obradović boravi u Crnoj Gori, sastao se sa Davidovićem!

Budući da je u toku kampanja za lokalne izbore u Nikšiću, na kojima će partija Dake Davidovića Narodni pokret nastupiti samostalno, uprkos akcijama iz Beograda, pretpostavlja se da je to razlog dolaska srpskog opozicionog političara Obradovića

Srpski političar Boško Obradović, lider tamošnje opozicione partije Dveri, boravio je danas u Podgorici, gdje se sastao sa liderom Narodnog pokreta Dakom Davidovićem.

Reporter portala Standard svjedočio je susretu Obradovića i Davidovića u podgoričkom hotelu Hilton.

Budući da je u toku kampanja za lokalne izbore u Nikšiću, na kojima će partija Dake Davidovića ”Narodni pokret” nastupiti samostalno, uprkos akcijama iz Beograda, pretpostavlja se da je to razlog dolaska srpskog opozicionog političara Obradovića.

U prilog tome da Davidović sarađuje sa Obradovićem na ovom planu, govori i činjenica da se otvoreno distancirao od predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, a nedavno i javno navodeći da su špekulacije iz medija o razgovorima sa premijerom Zdravkom Krivokapićem, „Gebelsove septičke jame braće Vučić“.

Dobro je poznato da je i lider Dveri Boško Obradović, veliki kritičar vladajuće SNS i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Podsjetimo, 25. decembra 2020. godine Obradović je na zidu ambasade Crne Gore u Beogradu ispisao grafit “Milo, lopove! Ne damo ti svetinje”.

On je to učinio kao vid protesta zbog usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti, koji je izazvao proteste.

“Milo, lopove ne damo ti svetinje. Ti i tvoj brat blizanac Vučić ste isti kriminalci i izdajnici. Protestnu notu sam ti isporučio na zidu ambasade Crne Gore u Beogradu”, naveo je Obradović, prenijela je RSE.

Okupljene pristalice Dveri ispred ambasade Crne Gore su nosli transprante sa natpisima “Milo Vučiću”, “Zašto ćutiš Srbijo”, “Vučić-Milo braća blizanci”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
007
05.02.2021-18:44 18:44

Samo nek mu ovakvi nikogojeviči pružaju podršku, to je bolje za nas! U Srbiji nebitan, ovde još manje! Nikšič i CG ljubav največa!

Fiume
05.02.2021-20:28 20:28

Ovog fasistu ni Srbija vise nece,ali ova vlast ga ocigledno treba.SRAMOTA STO NAM RADE OD DRZAVE.OD DPS OCEKUJEM KONKRETNE POTEZE ,A NE SAMO PISANJE DEMANTIJA.DECKI DOSTA PRAZNE PRICE

Rede
06.02.2021-12:38 12:38
Reply to  Fiume

Decki…??!!!!

pero
05.02.2021-23:59 23:59

Sastala se ista go…