Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Borozan: Prekinućemo višedecenijsko neodgovorno upravljanje Prijestonicom

Borozan navodi da će URA reformisati rad mjesnih zajednica, s ciljem da one održavaju rad i volju mjesnog stanovništva, a ne bilo koje političke opcije

”Cetinju je potrebna uprava po mjeri svakog građanina: moderna, optimalna, efikasna i profesionalna. To podrazumijeva prilagođavanje opštinskih sekretarijata i službi stvarnim potrebama Prijestonice, uz zapošljavanje mladih, stručnih kadrova i neizostavnu provjeru njihovog učinka”, istakla je Ksenija Borozan, kandidatkinja za odbornicu cetinjske URE.

Borozan ističe da je Cetinju potrebna i otvorena vlast, što podrazumijeva punu transparentnost, razvijanje saradnje sa građanima i civilnim društvom, racionalnizaciju troškova, sprečavanje sukoba interesa i zaštitu zviždača.

Takođe, Borozan navodi da će URA reformisati rad mjesnih zajednica, s ciljem da one održavaju rad i volju mjesnog stanovništva, a ne bilo koje političke opcije.

“Mi želimo da prekinemo višedecenijsko neodgovorno upravljanje našim gradom. Želimo da stanemo na kraj nepostojanju odgovornosti za propuste i zloupotrebe u radu. Prethodne godine obilježile su višemilionske štete na račun građana. Želimo stati tome na kraj! Zato, može Cetinje, može Crna Gora!”, zaključuje Borozan.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cicvara
30.11.2021-05:29 05:29

URA-DEMOKRATE-DF-PORUKA -5 SEPTEMBRA Prekinućemo i ukinucemo višedecenijsko neodgovorno upravljanje Prijestonicom od CRNOGORSKOG JEZIKA DO CRNOGORSKE KULTURE”Zamislili da je Cetinju potrebno jos trovanja i ranjavanja po mjeri svakog građanina: efikasna i profesionalna.  i da je Cetinju potrebna i Cetnicka vlast to je jedini vas ZLIKOVACKI cilj CETINJU ! NECETE NAS PREVARIT OVE REDE I ZAVIJEKA GLASA DOBIT NECETE!!!!!!!!!

borko
30.11.2021-10:36 10:36

Ova još nije uhljebljena i ufoteljena pa se bori svim silama….