Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Borovinić Bojović: Podgorica neće da glasa za šverc i korupciju

Pobjeda je naša, Crna Gora je naša, Podgorica je naša, budućnost je naša. Naša je budućnost za budućnost Podgorice, istakla je Borovinić Bojović.

Predstavnici koalicije “Za budućnost Podgorice” posjetili su Lješansku nahiju i upoznali se sa problemima ovoga dijela Podgorice. Kandidatkinja za gradonačelnicu koalicije “Za budućnost Podgorice“, Jelena Borovinić Bojović, kazala je da nema nikakve dileme da će ta koalicija da pobijedi 23. oktobra.

“Pobijedićemo zato što smo najbolji. Podgorica više neće da glasa za šverc, neće da glasa za korupciju, građanke i građani Podgorice više neće da odvajaju od svojih usta da bi zarađivali neki drugi za tašne, avione i kamione svih onih koji su se, nažalost, nalazili među redovima DPS ”elitista”. Toga više nema, toga više nikada ne može da bude”, kazala je Borovinić Bojović.

Kako je istakla, Crna Gora i Podgorica će da glasaju za vladavinu prava, za državu jednakih šansi, za budućnost djece, za budućnost svih onih koji dolaze, ali i svih onih koji su gradili ovu zemlju, a “to su naši očevi, naši djedovi, naši pradjedovi koji su nam ostavili u amanet obavezu i dužnost da branimo pravi sistem vrijednosti, a to ste vi”.

“Kada budemo radili, svi ćemo zarađivati jednako i neće više biti onih tri posto koji imaju sve , a onih devedeset sedam posto koji rade za onih tri posto i nemaju ništa. Toga od 23. oktobra više neće biti, to je vrijeme koje je prošlo, to je vrijeme koje je iza nas. Pobjeda je naša, Crna Gora je naša, Podgorica je naša, budućnost je naša. Naša je budućnost za budućnost Podgorice“, istakla je Borovinić Bojović.

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović istakao je da značaj izbora u Podgorici daleko prevazilazi lokalne izbore i potreba je da rezultat u Podgorici bude poslednji udarac već posrnulom DPS-u.

“Ovdje su pružali najžešći otpor, ovdje su otvarali televizije, zapošljavali nakon što su 30. avgusta 2020. godine izgubili vlast u državi, koncentrisali su sve na Podgoricu i bacili sve karte na pobjedu u ovom gradu. Čak su po prvi put odbacili crveno-žute boje svoje kampanje da ne bi nervirali Srbe, pa da probaju i tu nešto da ućare. Prihvatili su i onu divnu plavu boju koju mi koristimo, a i ukrali su slogan iz naše kampanje koja je bila prošli put „Sve za moj grad“. Sada prvi put DPS u Podgorici nastupa sa pozicije opozicije na državnom nivou, bez mogućnosti da koristi resurse države u izbornoj kampanji tako da je realno očekivati jedan ubjedljiv poraz Demokratske partije socijalista. Pričam o njima jer su oni najveća pošast u Crnoj Gori, oni su najveći problem za sve što je nama važno u Crnoj Gori. Prvi zadatak ove koalicije, a nadam se i ostalih koalicija jeste da se pobijedi DPS“, zaključio je Radunović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rovčani i rovčanke
05.10.2022-20:40 20:40

Listom će glasat za doktoricu damskog I prosvećenog izgleda !

COL
06.10.2022-07:23 07:23

Kad ovi dođu na vlast zlatnom kašikom će se jesti, teći će med i mlijeko, vladat će sloga kao u Budvi, Herceg novom, Kotoru, Tivtu i svuđe đe su se nekako dokopali vlasti. Sve žene će nositi svilene čarape, a ne najelonke ka što ih je nosila tamo neka joke. Popovi će kaditi zgrade, bolnice i ulice o trošku građana, a gradonačelnicu će sprovoditi konvoj obezbjeđenja kao kad je bila ministarka. Ona śedi na terasi kafića, a oko nje stoje pet nabildanih gorila da joj lice sunce ne vidi, kako ne bi potamnjela. Mašala….Berićeta… Rozi će kupiti još jedan gliser,… Pročitaj više »

RIR
06.10.2022-10:20 10:20

…znači doktorice ,nervirali su se srbi na crveno žutu boju ,slogana i transparenata DPS,
znao sam da bikove nervira “crvena boja “ a sad vidim da kombinacija crvene i zute nervira srbe —bas vam je govor sadržajan najbolji je —-COL. —-koji ima sjajan komentar za vas…