Nedjelja, 24 Septembra, 2023
Rubrika:

Borančić: Vladajuće partije kao poželjne partnere vide one koji viču “Nož, žica”, pašće na nos sa svojih nebeskih visina 11. juna

Borančić je kazao da je lista DPS, SD, LPCG, DUA najkvalitetnija ponuda na parlamentarnim izborima sa novim, ali, ističe, dokazanim i hrabrim mladim ljudima

Kandidat za poslanika liberala na koalicionoj listi “Zajedno. Za budućnost koja ti pripada” Ammar Borančić, poručio je sinoć u Rožajama da je ovaj grad u svakom vremenu bio čvrst bedem države Crne Gore, iako ona nije u svakom vremenu znala to da cijeni ali su se prema njoj odnosili kao prema majci, pa i na izborima 11. juna očekuje masovni podršku građana ovoga kraja jer su Bošnjaci uvijek bili za građansku i evrospku politiku a ne nacionalna grupisanja.

Borančić je kazao da je lista DPS, SD, LPCG, DUA najkvalitetnija ponuda na parlamentarnim izborima sa novim, ali, ističe, dokazanim i hrabrim mladim ljudima, te da se ovih dana “nude ruku pod ruku po Rožajama” oni koji su do juče, kazao je, jedni o drugima govorili “najgnusnije riječi, govoreći istinu jedni o drugima”.

“Sjever Crne Gore crna je rupa na mapi Crne Gore posljednje dvije vlade nakon avgusta 2020. godine. Milionske investicije koje smo započeli ostavili su zubu vremena, nijesu uložili ni cent u sjever jer vi im nijeste poželjni jer mislite svojom glavom”, kazao je on.

Poručio je “onima koji pjevaju “Nož, žica”” da ih neće prepasti.

“Poručujem odavde onima koji ovih dana u Podgorici pjevaju “Nož, žica” i priviđaju im se u njihovom ludilu nekakvi novi progoni, etnička čišćenja i zastrašivanja iz glava onih koji se deklarišu kao dio četničkog, fašističkog pokreta, da nas neće prepasti. Mi se njih ne bojimo, mi preziremo te sumanute marginalce i staćemo im nak raj 11. juna”, istakao je Borančić.

Zabrinjava, kaže, što pojedini medijski i politički krugovi “ovakve tipove” smatraju relevantnim i prihvatljivim partnerima.

“Nas zabrinjava što pojedini politički i medijski krugovi bliski vrhu vlasti, kada mi ovo kažemo nama crtaju metu i proglašavaju nas nacionalistima, a ovakve tipove otvoreno smatraju relevantnim i prihvatljivim partnerima. Neće moći tako, nije to Crna Gora niti su oni Crna Gora, mi smo Crna Gora i uvijek ćemo biti temelj Crne Gore o koji će se svaki put spotaći i pasti na nos sa svojim umišljenih, nebeskih, velikodržavnih ideja”, zaključio je Borančić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve