Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Boljević: Kako je hvalisavac Jakov zaslužio podršku Vojislava Šešelja?

''Za godinu i po dana napravio je nekoliko stotina milliona štete. A onda je od naših para napravio partiju. Za to mu nije trebao engleski nivo ''proficiency'', već samo zla namjera prema Crnoj Gori, koji kako vidimo i Vojislav Šešelj prepoznaje i nagrađuje svojom podrškom''

Onima u Evropi sad, koji zaista misle kako su građani svih vjera i nacija uz njih, kao što tvrdi njihov funkcioner Tihomir Dragaš, neko bi trebalo da saopšti kako ih je juče podržao – ni manje ni više do Vojislav Šešelj, haški osuđenik i inicijator najgoreg nacionalizma koji je uništavao narode po bivšoj Jugoslaviji. Blago Jakovu sa takvom podrškom – slično se ličnom raduje, kazao je Arsenije Boljević, član Izvršnog odbora DPS-a.

“Znamo da je Milatoviću hvalisavost jača strana, ali zaboravljate da dok se on “mučio” po Londonu, Beču, Berlinu i drugim evropskim gradovima ovdje je neko radio i ovu zemlju svojim znanjem i iskustvom, spasao ratnih razaranja, uspostavio ekonomsku samostalnost, izvojevao obnovu nezavisnosti naše države, uveo je u najmoćniji vojni savez, napravio od nje jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija na svijetu”, kazao je Boljević.

A šta je, upitao je Boljević, Jakov Milatović uradio sa svim tim znanjima sa kojima se tako neukusno hvali, da već ispada smiješan.

“Dakle, Jakova, omiljenog Krivokapićevog apostola, instalirali su na mjesto ministra ekonomije, sa koga je davao tendere svojim prijateljima, rastjerivao investitore, ugasio našu jedinu nacionalnu avio-kompaniju. Za godinu i po dana napravio je nekoliko stotina milliona štete. A onda je od naših para napravio partiju. Za to mu nije trebao engleski nivo “proficiency”, već samo zla namjera prema Crnoj Gori, koji kako vidimo i Vojislav Šešelj prepoznaje i nagrađuje svojom podrškom”, zaključio je Boljević.

Foto: DPS
Foto: DPS

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
23.03.2023-16:55 16:55

Lako gospodine Boljeviću. Mozgovi svih pokvarenih ljudi i zločinaca rade na istim talasnim dužinama sa ciljem : UNIŠTITI SVE DOBRO I PLEMENITO NA SVIJETU, A CRNOGORCE I CRNOGORKE POSEBNO!