Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Bokeški Forum predao listu za izbore u Tivtu

Kako su istakli, sam naziv liste, na kojoj su od prva četiri kandidata tri dame, a koji glasi ''Ajmo za Tivat, Ajmo za Boku'' dovoljno govori o njihovom izbornom programu

Bokeški Forum predao je danas OIK Tivat listu od 32 kandidata za odbornice i odbornike za izbore koji bi trebali 5.juna da se održe u Tivtu.

Kako su istakli, sam naziv liste, na kojoj su od prva četiri kandidata tri dame, a koji glasi “Ajmo za Tivat, Ajmo za Boku” dovoljno govori o našem izbornom programu.

“Ne želeći da se upuštamo ni u kakve kalkulacije onih kojima je do Tivta i Boke stalo koliko do lanjskog snijega, ispunili smo na vrijeme našu zakonsku obavezu i spremni dočekujemo predstojeće izbore. Sama pomisao da neko želi silom na sramotu da odloži izbore u Tivtu i Budvi, gradovima u kojima je prinudna uprava, nas sablažnjava i ukazuje na političku snagu aktera te farse”, odaje se u saopštenju.

Iz Bokeškog Foruma dodaju kako u njoj ne žele da učestvuju na taj način, jer sve propisane rokove i procedure ispoštovali na vrijeme.

“Izuzetno smo zadovoljni načinom na koji su naši kadrovi odgovorili obavezama. Zbog toga smo se i pored ponuda za koalicije odlučili za samostalan nastup na izborima, ponosni na ono što jesmo. Sa osnovnim ciljem u kojem zagovaramo program maksimalne decentralizacije u Boki i Tivtu, u kojem će svako dobronamjeran biti rado viđen gost. U kojem Boka i njen status za nas nemaju alternativu. Crna Gora je naša država! Boka je naš Dom2, navode u saopštenju.

Izbornu Listu “Bokeški Forum – Ajmo za tivat, Ajmo za Boku čine:

Andrija Petković doktor političkih nauka, Marija Maja Giljača pravnik, Ivana Aranđus pravnik, Sandra Sindik turizmolog, Damir Nikolić profesor, Dijana Petović Brguljan pravnik, Branislav Banjo Matijević menadžer, Nenad Kostić radnik, Slobodan Marić ugostitelj, Ivan Vuksanović privatnik, Mirela Štilet ekonomista, Jasna Kijac ekonomista, Jelena Kvaščev frizer, Kathrine Crvelin radnik, Marinka Perović frizer, Andrej Pavlović student, Janko Vučić penzioner, Ivan Bošković elektrotehničar, Nemanja Dubravčević elektroničar, Staša Ćeranić student, Saša Marković tehničar, Mirko Vulević penzioner, Danijel Vuković sportista, Jelkica Petrović turizmolog, Olga Uskoković radnik, Gordana Goca Marković frizer, Dolores Pivić kuvar, Andrija Bulajić privatnik, Dijana Sindik magistar muzike, Predrag Kovačević menadžer, Vedran Božinović ekonomista i Igor Radošević menadžer.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BZekovic
06.05.2022-09:49 09:49

Crna Gora je Vaša država. Boka je Vaš DOM2-formulacija jasna, za svako poštovanje. Važno je mnogo imati napaćenu Crnu Goru, duboko u svom srcu, čuvati je i sačuvati, jer neki su je već proglasili Srbijom, prizivajući nesreću i zlo! SREĆNO!