Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Bojović: Sramna je sofistička izjava Abazovića u Srebrenici

Bojović ističe da je genocid počinjen jer su ubijeni bili Bošnjaci, a ne ljudi

Programski koordinator, Građanske inicijative “21. maj” Rade Bojović ocijenio je da je premijer Dritan Abazović u govoru u Potočarima iznio sramnu sofističku izjavu.

”Genocid nije počinjen nad Bošnajcima, nego ljudima. Genocid nisu počinilie vojske, nego politike, politike zla i prevara. Zato treba da mijenjamo stvari, kad izađemo odavde da shvatimo da ima toliko toga što možemo učiniti bolje. Da damo šansu pravdi i istini. U ime Vlade Crne Gore upućujem najveći nakolon svim žrtvama, podršku porodicama i vjerujem da samo zajedno možemo da gradimo jednu mnogo bolju budućnost”, kazao je Abazović u govoru.

Bojović ističe da je genocid počinjen jer su ubijeni bili Bošnjaci, a ne ljudi.

”I nijesu ga počinile imaginarne sile zla i prevare već Karadžićeva zločinačka vojska uz podršku zlotvora iz Beograda”, naveo je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MUSTAFA
11.07.2022-15:02 15:02

VELI U ime Vlade CG a sam zna da mu pola VLADE CG ne podrzava SREBRENICKI GENOCID -JOKOVIC—SCEKIC I TA SVA NJIHOVA DRUZINA -KAD SE VRATI BIT CE NA SASLUSANJU KOD DF I JOKOVICA-EEE KOGA PRESTAVLJA BRUKE NECUVENE I NEVIDJENE U CG -KUKU DA NAM JE KRALJ NIKOLA ZIV  I DA CUJE OVO !00% BI IM BILO ZABRANJEN ULAZ U CG  NA 100 GODINA !