Ponedjeljak, 11 Decembra, 2023
Rubrika:

Bojović: Samo smireno i polako, (iz)vanjski ministre, prvo da vrnemo kapelu na Lovćen i ispunimo Njegošev zavjet

Ranko Krivokapić, još uvijek ministar spoljnih poslova Crne Gore, poziva se opet, po već ko zna koji put, na nekakvo vrćanje barjaka i onog što je njegovo

Ranko Krivokapić, još uvijek ministar spoljnih poslova Crne Gore, poziva se opet, po već ko zna koji put, na nekakvo „vrćanje barjaka” i „onog što je njegovo”, podstičući sukobe i priželjkujući atakovanja na manastire i crkve po Crnoj Gori, kazao je poslanik Demokratskog fronta Dragan Bojović.

“Najveći „patriota“ Ranko, sa ekstremizovanom nacističkom ideologijom, hoće da upravlja Crkvom, i još bi za sve to nekako da se pozove na Crnojeviće, krivotvoreći istoriju! Samo smireno i polako, (iz)vanjski ministre. Prvo da „vrnemo” kapelu na Lovćen i ispunimo Njegošev zavjet, uklanjajući prokletstvo nad Crnom Gorom, bez tenzija, bez sukoba, bez rušenja mauzoleja i spomen obilježja. Tek nakon toga možemo se, kako kažete, „vrnuti” u dalju istoriju, kako biste priučili gradivo ko su bili Crnojevići i šta su označavali barjaci i simboli iz tog perioda”, navodi Bojović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lada
08.08.2022-16:43 16:43

Kapelu vrni na Oplenac ili neđe drugo po Srbiji. Za mauzolej se pitaju Crnogorci , a ne posrbice.

Crnogorka
08.08.2022-19:52 19:52

Nema nista polako i smireno  prvo zastava CRNOGORSKA da se vijori na CRNOGORSKI MANASTIR  NA CETINJU  PA CE CRNOGORCI O NJEGOSEVOJ KAPELI ODLUCITI KAD CE JE VRATIT A NE IZBJEGLICE CETNICKE koje susamo palile okupirale i rusile po CG!

KLEMENTINA
08.08.2022-23:24 23:24

E GNjIDO NADUVENA

COL
09.08.2022-01:49 01:49

Prvo Prizren, pa Knin pa tek onda dogodine na Lovćenu, no možda se u međuvremenu upleka i Novi Sad…