Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Bojović: DNP da formira manjinsku vladu

DNP ima pet poslanika u Skupštini Crne Gore, što znači da ima mnogo veći legitimitet, pa i ucjenjivački potencijal, od pojedinih manjih partija, koje evo u kontinuitetu o čudu zabavljaju crnogorsku političku scenu svojim ''genijalnim'' inicijativama i predlozima, rekao je Bojović

Potpredsjednik DNP i poslanik DF u Skupštini Dragan Bojović, predložiće predsjedniku partije Milanu Kneževiću i organima partije da dostave u skupštinsku proceduru inicijativu, po kojoj bi Demokratska narodna partija formirala manjinsku Vladu Crne Gore.

“DNP ima pet poslanika u Skupštini Crne Gore, što znači da ima mnogo veći legitimitet, pa i ucjenjivački potencijal, od pojedinih manjih partija, koje evo u kontinuitetu o čudu zabavljaju crnogorsku političku scenu svojim „genijalnim“ inicijativama i predlozima. DNP ima ubjedljivo najbolji politički program, vrhunske političare i najbolje kadrove, koji bi nesumnjivo izveli zemlju iz postojeće političke krize. Ne sumnjam da bi ova naša inicijativa dobila podršku ne samo poslanika u Skupštini Crne Gore, već i svih građana, jer se zalažemo za petrovićku, evropsku, dostojanstvenu i slobodnu Crnu Goru”, smatra Bojović.

Ističe da nakon što dobiju podršku i uspostave novu Vladu, predložiće da se ukinu sve političke partije i sve programe, koji samo bespotrebno dijele i unose politički nemir.

“Saglasan sam sa aktuelnim predlogom URA-e da treba svi da se objedinimo, ali ne oko njih, već oko nas, jer smo, ruku na srce, politički bolji i prihvatljiviji za građane. Kada se postigne taj stepen političkog jednoumlja, kakav je vladao sa DPS-om, čiju podršku URA priželjkuje, onda ćemo lako odvesti Crnu Goru gdje god nam padne na pamet. Sloboda je ropstvo! Banane su moć! Živjela Orvelova „Okeanija“!”, ističe Bojović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sejo
23.01.2022-10:37 10:37

Kako ste se popravili obli ka lopta ni struka ni stasa Stomak govori koliko sta znas Kazes da DNP ima ubjedljivo najbolji politički program, vrhunske političare i najbolje kadrove,To mos CETNICIMA DODIKU- VUCICU -SESELJU -STANIVUKOVICU predlozit i da ti uvaze !U crnoj gori taj film necete gledat ! To mos u kuci svojoj da formiras manjinsku vladu ako budes imao podrsku sto cisto sumnjam da bi vas i ukucani podrzali hhhehheeeeee splacineeeeee bjezite ne brukajte Cetnike!

gagi
23.01.2022-10:58 10:58

Posebno tvoju pamet Mosunsko govedo,kako te uze ona Barbika Boze je uzela uzma,dje joj bi ocni vid,no nebi lose bilo da se “malo ukljucic”sa Milacicem “uruzeni ste jaci”ili iznajmi “tajnog agenta”snimatelja”.

B.Zekovic
23.01.2022-11:49 11:49

Nije nikakvo cudo sto je ovi zvekan istaknuti clan Pipunove partije! Sve je tako lijepo izlozio da je svakom jasno da treba bjezat glavom bez obzira od ovija pranoglavaca i neprijatelja Crne Gore.

MUSTAFA
23.01.2022-12:22 12:22

Punoglavci Cetnicki —popustili im konopci pa se gibaju sa stomakom ne znaju stoce – pomahnitali ka muha bez glave !!

RIR
23.01.2022-18:32 18:32

…ovaj “seljober “ neće da zna da nema ova Vlada većinu —nebi čudo bilo da nastave i bez vecine ,
njima ne trebaju ni novi Zakoni ni ništa samo im trebaju fotelje…SELJOBER BALKANSKI !